Ovako je Vesna Zmijanac izgledala pre 29 godina

NAROD PITA

Ovako je Vesna Zmijanac izgledala pre 29 godina

Stars -
Saša Popović podsetio je gledaoce kako je pevačica Vesna Zmijanac izgledala davne 1985. godine na Poselu

Saša Popović najavio je emisiju "Narod pita" kao duel pet dama i predstavio je svoje gošće Lepu Lukić, Anu Bekutu, Lepu Brenu, Vesnu Zmijanac i Snežanu Đurišić.

Saša je upitao Snežanu Đurišić zašto ne nosi kratke suknje i pustio je snimak na kome se vidi kako peva u helankama i mini haljinici. On je prokomentarisao da je imala baš dobre noge.

"Imam ih ja i sad, ali ih ne pokazujem", dodala je Snežana.

Za dobru atmosferu u pauzama pevanja zadužena je Lepa Lukić, te se i Lepa Brena pohvalila Saši da ih ona zabavlja sve vreme dok traju reklame i da na svaku izgoorenu reč ima neku dosetku.

"Ja sam odlučila da više ne govorim o godinama, sve je to bilo u prošlom veku, uživali smo i uživaćemo", rekla je Lepa brena nakon što je Saša pustio deo emisije koja se emitovala pre 32 godine.

Ana Bekuta je najavila svoj koncert u "Centru Sava" 13. marta, a Vesna Zmijanac se požalila da dugo nije održala nijedan koncert.

Saša ju je onda podsetio kako je nekada često nastupala i pustio je snimak "Posela" iz 1985. godina na kome je nastupala Vesna Zmijanac sa pesmom "Nevero moja".

http://www.youtube.com/watch?v=lNz6faa8_TE

Svih pet pevačica ponovo nastupaju, naravno uživo i pevaju svoje najveće hitove.

Saša Popović se i nakon nastupa svojih gošći i na opasku Snežane Đurišić osvrnuo na priču o prodaji "Granda".

Snežana mu je rekla: "Prodao si produkciju, a nemaš para".

"Da l' je neko prod'o il' nije prod'o, to sad nije bitno, gledajte sve Grandove emisije", rekao je Saša

Pet legendarnih pevačica narodne muzike uzele su mikrofon u ruke i pustile glasove i počelo je svojevrsno nadmetanje u pevanju.

Direktor Grand produkcije obratio se pevačima svoje kuće.

"Javnost se uzburkala, novine su pisale, ja želim da se obratim pevačima. Bez ikakvog uzbuđenja, uživajte u emisijama, budite srećni što postoji Željko Mitrović, što postoji Saša Popović, a vi, narode, uživajte u emisiji."

"Mislim da ćemo se večeras lepo zabaviti, kao što to činimo svakog ponedeljka", rekao je Saša na početku emisije.

Podsetimo, Saša Popović, Lepa Brena i njen muž Boba Živojinović od pre neki dan bogatiji su za čak 15.000.000 evra. Naime, baš za tu sumu oni su SBB mreži prodali 51 odsto kapitala „Grand produkcije“. Međutim, nije samo u tuđe ruke otišlo izdavanje albuma, već sve ono što spada u najuspešniju diskografsku kuću na Balkanu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track