SADA ČEKA PRINCA: Voditeljka ušla u studio na konju

Ujahala na snimanje

SADA ČEKA PRINCA: Voditeljka ušla u studio na konju

Stars -
Voditeljka emisije Snaga oktana Jelena Dimitrijević ušla je na snimanje na lipicaneru, dok su njeni gosti Mile Kitić, Daria, Slađa Delibašić i Milan Mitrović bili šokirani prizorom

Jelena Dimitrijević, voditeljka emisije "Snaga oktana", do sada je u studio televizije ulazila u najskupljim automobilima, ali ovog puta je – ujahala na konju.

Dok su Mile Kitić, Daria Stanojević, Slađana Delibašić i Milan Mitrović čekali da voditelji Jelena Dimitrijević i Ivan Ivanov uđu u studio, u kadar je ušao konj.

"Bilo je zabavno dok smo uvodili konja u studio", kaže Jelena Dimitrijević. "Ali, drago nam je da je iznenađenje uspelo. Svi su poskočili sa svojih mesta i prišli lipicaneru da bi se slikali sa njim."

Konj je u studio televizije, uveden teretnim liftom. Životinja je bila mirna, druželjubiva i veoma pitoma. "Dakle, konj je tu, samo još da dođe princ", našalila se voditeljka emisije Snaga oktana.

"Prinčevi ne postoje, moraćeš svoje želje sama da ispuniš", dobacila joj je pevačica Daria Stanojević.

U studiju je bilo zabavno i uzbudljivo, a najviše posla su posle završetka snimanja i avanture sa konjem, imale – čistačice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track