SLOBA ĐURKOVIĆ: Verenica i ja pravimo bebu!
Foto: Facebook

Ne čuvaju se

SLOBA ĐURKOVIĆ: Verenica i ja pravimo bebu!

Stars -
Jedva čekam da postanem otac i nije mi bitno kog pola će biti dete. Nas dvoje uveliko radimo na tome, ali biće onako kako kaže onaj odozgo, rekao je pevač

Slobodan Đurković ne gubi vreme i već radi na potomstvu! Zvezda Granda otkriva da će svadbu organizovati sledeće godine, ali da će do tada vredno raditi na tome da njegova draga ostane u blagoslovenom stanju.

"Jedva čekam da postanem otac i nije mi bitno kog pola će biti dete. Nas dvoje uveliko radimo na tome, ali biće onako kako kaže onaj odozgo. Uglavnom, mi se "ne čuvamo", pa kako bude. Voleo bih više od svega da Miljana ostane u drugom stanju, tada ću imati dvostruko slavlje kada se venčamo", rekao je Sloba.On ističe da nisu tačne priče da je odustao od ženidbe, već da trenutno nema vremena da organizuje svadbu.

"Imam mnogo nastupa, treba da objavim pesmu i spot, pa moram malo para da zaradim kako bih organizovao svadbu, a ne da gledam da li će mi neko doneti 100 ili 200 evra. Svadba će biti sigurno sledeće godine u Brusu, kolegama ću javiti blagovremeno da bi mogli da se organizuju i dođu na venčanje. Materijalne stvari mi ne predstavljaju zadovoljstvo, želim da mi tog dana dođu dragi ljudi, da pijemo i veselimo se", rekao je mladi pevač.

Sloba kaže mu prija zajednički život sa verenicom, ali otkriva da nije zadovoljan njenim kulinarskim umećem.

"Doselili smo se iz Brusa, to je ipak malo mesto u odnosu na Beograd, pa se još uvek uhodavamo, ali super se slažemo. Ona malo slabije kuva, ali su tu popularni sendviči. Ponekad skuvamo i supicu, ali vibrator nisam našao", šali se Sloba na račun Danijela Alibabića i Jovane Nikolić, koji su posle odluke o razvodu izneli sav prljav veš u javnost.

Pevač hvali svoju lepšu polovinu zato što trpi njegovo često odsustvovanje od kuće."Razume moj posao, ali u poslednje vreme vidim da joj malo smetaju moja česta odsustva. Rekao sam joj da će to uskoro proći jer se nedavno završila Farma, pa sam sada popularaniji i imam više tezgi. Na jednom mom nastupu desila se smešna situacija, kada mi je prišla jedna devojka da se slikamo i poljubila me, a tu je bila i moja Miljana. Au, kako je ona tada skočila: Šta je ovo, ko je ona?. Jedva sam je smirio", iskren je Sloba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track