Novi broj Cosmopolitan u prodaji! Pripremite se za šokantnu ispovest Demi Lovato

Na svim kioscima

Novi broj Cosmopolitan u prodaji! Pripremite se za šokantnu ispovest Demi Lovato

Stars -
Demi Lovato otvoreno priča o velikim dostignućima u mladim godinama... i teškim lekcijama koje je naučila na putu uspona i padova

Novi broj Cosmopolitana donosi ekskluzivnu ispovest Demi Lovato, saznanja da će se poslovima budućnosti posebno radovati žene, kao i savete u slučaju da vas partner prevari.

Demi LovatoDemi Lovato otvoreno priča o velikim dostignućima u mladim godinama... i teškim lekcijama koje je naučila na putu uspona i padova. Pretprošle godine se hrabro vratila, posle borbe sa bulimijom i samopovređivanjem. "Ovo je novi početak za mene", rekla je ona, dok su fanovi žonglirali kišobranima sa druge strane stakla, išaranog kišnim kapima. Gledajući kroz prozor u rominjanje kiše, Lovato je dodala: "Pričala sam o nasilju koje sam doživela i svojim tinejdžerskim godinama. Ali kada sam bila mlađa prošla sam kroz neke stvari koje su me verovatno oblikovale u osobu kakva sam danas. "Demi se otvorila više od mnogih zvezda, s konačnim pitanjem zašto se osećala suicidno u tako ranom dobu? Više pročitajte u martovskom izdanju Cosma.

Žena (je) na vrhu

Predviđanja raznih svetskih analitičara kažu da će pripadnice lepšeg pola narednih decenija potpuno zavladati svetom biznisa. Razvojni put ženske karijere bio je trnovit, ali je godinama usavršio našu istrajnost, borbenost i upornost zbog čega nas uspeh, na kraju, neće zaobićiU novoj eri - ekonomska znanja i proizvodna radna mesta polako nestaju. Ipak, na ceni će biti sve one veštine koje kompjuteri ne mogu da ispune - socijalne veštine, kontakt očima i lični pečat. A žene su u tome već dobre. Futuristi kažu da dolazi vreme koje će biti posebno dobro za žene…Više pročitajte u martovskom izdanju Cosma.

Prevareni ste! Šta sad?

On je bio neveran i vi se osećate poniženo i nesigurno. Evo kako da povratite svoje dostojanstvo, a možda i svoju vezu. Verovatno postoji samo jedna reč koja bi mogla da sumira kako se osećate kada otkrijete da vas je partner varao: slomljeno. Ružan osećaj. Povezan sa izdajom. Jednom od najgorih podvrsta. Neverstvo ne dovodi u pitanje samo vaše predstave o sebi i o drugima; ono utiče na vas emocionalno, fizički i duhovno. Ruši vaše poverenje, samopouzdanje (Nju je želeo više nego mene!), veru u sopstvenu moć procene (A ja sam mu verovala) i vašu sliku o sebi (Ispala sam idiot).Put do oporavka nije lak i mnogi ne stignu do cilja. Ali uz pomoć nekoliko razumnih koraka, čak i oni koji ne uspeju da se oporave, mogu da ostave bol iza sebe…Više pročitajte u martovskom izdanju Cosma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja