LETO NA KIPRU: Noletov brat na odmoru kod Cece Ražnatović?
Foto: Nebojsa Mandic

Pozvali ga Veljko i Anastasija

LETO NA KIPRU: Noletov brat na odmoru kod Cece Ražnatović?

Stars -
Pevačicina deca Anastasija i Veljko su veoma bliski sa Noletovim bratom pa su ga navodno pozvali da zajedno pozvali da letuju na ovom ostrvu

Đorđe Đoković, najmlađi brat srpskog teniskog asa Novaka Đokovića, trebalo bi uskoro da otputuje na Kipar, i to u goste Ceci Ražnatović. Pevačicina deca Anastasija i Veljko su veoma bliski sa Noletovim bratom pa su ga navodno pozvali da zajedno pozvali da letuju na ovom ostrvu.

"Veljko i Anastasija se baš druže sa Đoletom. Redovno se dopisiju preko društvenih mreža i razgovaraju putem “skajpa”. Kada su svi u Beogradu, Veljko i njegova devojka Maša Terzić redovno se viđaju sa Đoletom i njegovom devojkom Adom. Dogovorili su se da zajedno, uz još nekoliko prijatelja, letuju na Kpru, gde Ceca ima kuću", rekao je izvor blizak porodici Ražnatović i dodao:

"Naravno, Anastasija i Veljko su se odmah ponudili da budu domaćini jer zaista imaju super odnos. Anastasija često zadirkuje Veljka i Đoleta da su pravi papučari zbog privrženosti Maši i Adi", naveo je ovaj neimenovani sagovornik.

Ceca Ražnatović potvrdila je da se njena deca druže sa Đorđe Đokovićem.

"Oni se poznaju još otkad su bili klinci i veoma se lepo slažu i druže. Ne znam za dogovor o letovanju, ali klinci, kao i svi klinci prave planove onako kako im odgovara. Videćemo još, ali zašto da ne", istakla je popularna pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track