Najnovije vesti

OPET DEBAKL: Doris Dragović puca i u Novom Sadu!

I u Spensu će pevati za obezbeđenje

OPET DEBAKL: Doris Dragović puca i u Novom Sadu!

Stars
Ista sudbina Hrvatska pevačica tri dana pred osmomartovski koncert prodala jedva 400 karata, pa će i mala sala biti skoro prazna

Čeka je beogradski scenario!
Za koncert Doris Dragović u Novom Sadu vlada još manje interesovanje nego u Beogradu. Ona će pevati u maloj hali Spensa 8. marta, ali je zasad prodala samo 400 karata. Iako je zbog slabog interesovanja koncert prebačen u malu salu, ona će, po svemu sudeći, biti skoro prazna jer može da primi 3.000 ljudi.

Ne zanima ih Doris

To što Vojvođani bojkotuje nekadašnju kraljicu Torcide ne treba da čudi. Naime, ona je po završetku sukoba na prostoru bivše Jugoslavije tvrdila da joj ne pada na pamet da peva u Srbiji. Takođe, Doris je za vreme rata pogrdno govorila o Srbima, i čak se, kako je zabeleženo u knjizi Zdravka Krstanovića „Priče iz Hada“, hvalila kako je 11 srpskih boraca u okolini Petrinje pesmom navukla u smrt!

- Prodata su samo mesta pored bine i centralni deo tribine. Ne pamti se da je nekad bilo ovako slabo interesovanje za neki koncert. Iako za koncert Doris Dragović kampanja traje još od decembra, publiku ona ne zanima i ne žele da idu na njen nastup - kaže naš izvor.

Uzela pare unapred

Ni Beograđani je nisu podržali. Ona je u Areni za Dan zaljubljenih pevala pred 1.500 ljudi . Uzme li se u obzir to da hala prima više od 20.000 posetilaca, atmosfera je bila sablasna. Pevačicu možda i nije briga što Srbi neće da je slušaju, pošto je od organizatora dva koncerta unapred dobila honorar od 40.000 evra. Njoj je dakle svejedno da li peva zidovima ili brojnoj publici.

Nina Badrić
RASPRODALA KONCERT U NOVOM SADU

Publika u Novom Sadu, za razliku od Doris, obožava Ninu Badrić. Zagrebačka pevačica je pet dana pre nastupa za Dan žena prodala sve ulaznice za Srpsko narodno pozorište, u kojem će se družiti sa svojom publikom.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...