CECA NA SUDU: Uvek se oblačim ozbiljnije kada dolazim ovde, postoje neka pravila!

Pazi na stajling

CECA NA SUDU: Uvek se oblačim ozbiljnije kada dolazim ovde, postoje neka pravila!

Stars -
Naravno da postoje pravila. Sud nije scena. Oblačenje zahteva veliku dozu ozbiljnosti, tako da zaista vodim računa o tome, rekla je pevačica

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović je ispred sudnice stigla maksimalno doterana i nasmejana. Sačekala je suđenje za navodno nasilničko ponašanje prema Aleksandru Olareviću, ali je ročište odloženo zbog odsustva svog zeta, Predraga Ocokoljića.

Pevačica je otkrila da je i ona u poslednje vreme bila bolesna, pa je snimanje spota za pesmu "Dobro sam prošla", stopirano.

"Bila sam prehlađena mesec i po dana i nikako da prezdravim, inače bi spot do sada bio realizovan", rekla je Ceca.

Svojim elegantnim i decentnim odevanjima za ročišta, skoro uvek zasluži pozitivne kritike modnih komentatora. "Naravno da postoje pravila. Sud nije scena. Oblačenje zahteva veliku dozu ozbiljnosti, tako da zaista vodim računa o tome", smatra pevačica.

Ispred suda su je sačekali obožavaoci koji su je zatrpali poklonima u susret Danu žena.

"Ja sam navikla da mene moji fanovi uvek savršeno obraduju. Uvek su tu uz mene", kaže i dodaje da su njeni fanovi uvek uz nju i kada ide na sud.

Ceca svoju turneju "Poziv" nastavlja tačno na Dan žena. "Pauzirala sam, i mnogo sam se uželela scene. Na Dan žena sam u Frankfurtu, a koncert je već pre par dana rasprodat. Prezadovoljna sam, a sledeće nedelje sam u Šapcu", rekla je Ceca ekipi Ekskluziva.

NE PROPUSTITE:

(FOTO) GUŽVA PRED PALATOM PRAVDE: Cecu saleteli obožavaoci, delila autograme ispred suda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track