MOJ SVIJET: Sergej Ćetković predstavio pesmu za Evroviziju

Predstavnik Crne Gore

MOJ SVIJET: Sergej Ćetković predstavio pesmu za Evroviziju

Stars -
Moji producenti i ja smo odlučili da treba da ostanem dosledan sebi, da zadržim svoj lični pečat, ali u malo drugačijem pakovanju, rekao je pevač

Crnogorski pevač Sergej Ćetković, predstavio je spot i pesmu sa kojom će predstaviti publici na "Evrosongu"."Moj svijet" je ime pesme, kojom će Ćetković pokušati da ostvari prvo prolaz u finale, a zatim pokušati i da osvoji takmičenje "Evrosong", koje će se ove godine održavati u Danskoj.

Autor muzike za ovu kompoziciju je Sergej Ćetković, dok su pored njega tekst za ovo delo pisale Emina Jahović Sandal i Biljana Marković koja je prevela pesmu na engleski jezik.

"Ova pesma je plod višemesečnog rada mene i mog tima. Moji producenti i ja smo odlučili da treba da ostanem dosledan sebi, da zadržim svoj lični pečat, ali u malo drugačijem pakovanju, prilagođenom propozicijaa i karakteru "Evrosonga", kazao je Ćetković.

On je dodao da je snimanja spota trajalo punih pet dana na lokacijama Žabljaka, Ulcinja, Skadarskog jezera i Bara, te da se nada da će gledaoci širom Evrope prepoznati njegovu iskrenu emociju i uživati u njegovoj pesmi.

Ono što pevaču ne ide na ruku je to, što u polufinalnoj noći neće moći da računa na glasove bivših Jugoslovenskih zemalja, s obzirom da se Makedonija i Hrvatska nastupaju u drugoj polufinalnoj noći.

Međutim, on je kazao da mu to ne smeta, i da se nada prolasku u finale takmičenja.

http://www.youtube.com/watch?v=Xym7CQFFTOU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track