Rada: Svi mi kažu da čuvam pare, jer se od ljubavi ne živi!
Foto: Printscreen

Amidži šou

Rada: Svi mi kažu da čuvam pare, jer se od ljubavi ne živi!

Stars -
Šarmantni voditelj ugostio je Radu Manojlović, Milicu Todorović, Nemanju Stevanovića i Dženana Lončarevića

Voditelj Ognjen Amidžić u svojoj novoj emisiji "Amidži šoua" kao i uvek imao je sjajne goste.

Naime, šarmantni voditelj ugostio je Radu Manojlović, Milicu Todorović, Nemanju Stevanovića i Dženana Lončarevića. I ova, kao i prethodne emisije, bila je zanimljiva, a između ostalog saznali smo i zašto je Rada napokon odlučila da otkrije svoju novu ljubav, kao i kako će se zvati dete Nemanje Stevanovića.

Milica Todorović je takođe otkrila da li će se pomiriti sa dugogodišnjim dečkom, bratom Saše Kovačevića...

00.08 - Rada kaže da nikada ne peva strane pesme, Milica tvrdi da Manojlovićeva zna dosta stranih pesama. "Milice, da li je ovo "Amidži šou" ili "Trenutak istine"", pitala je Rada.

Rada kaže da joj nikada prijateljice nisu rekla da traži dečko nego da čuva pare. "Znate, mora od nečeg da se živi, a od ljubavi se ne živi".

23.56 - Milica Tvrdi da nikada ne pije alkohol, jer ima osetljive glasnice. Nemanja tvrdi da joj nije ni potrebno.

Rada kaže da je u odličnim odnosima sa Milanom Stankovićem. "Ne vidim zašto ne bismo bili, znam da mi on želi samo najbolje, kao i ja njemu", kaže Rada.

23.46 - Nemanja je otkrio kako bi voleo da mu se dete zove u zavisnosti od pola. "Konstantin ili Vidak, ako bude žensko zvaće se Miona"

23.39 - Dženan kaže da su on i Milica bili "zalepljeni". "Bio je njen plakat odmah pored mog, tako da smo bili zalepljeni", našalio se Dženan. Nemanja kaže da je to bolje nego da zalepe plakat na tabli sa umrlicama, što se njemu desilo.

Ognjen kaže da je primetio da je Radi suknja sve kraća i kraća na nastupima. "Zato sam ja sad produžila za tvoju emisiju", kaže Rada.

23.32 - Milica Todorović izbegava pitanje o ljubavi i bivšem dečku. Ona je pitala Nemanju kako je bilo na svadbi.

"Jeste, raskinula sam vezu i nećemo se pomiriti", kaže i dodaje da je radetova baka rekla da je dobro što su raskinuli, jer je ona pročitala da se "Milica tucala jajima sa Topalkom".

Rada kaže da pokušava da nađe dečka Milici. "Džoni je odlepio za Milicom, ali ona je tvrd orah", kaže pevačica i dodaje da izvesni Džoni nije Momirov drug i da svi pittaju za nju.

"A zašto onda mene niko ne zove", zapitala se Milica. "Eto na mojim nastupima je 80 posto devojaka, ako me traže zašto ne pošalju poruku, cveće, zašto ne dođu", kaže zabrinuta Milica.

21.10 - Rada kaže da nije morala da otkrije da ima novu ljubav.

"Ponašam se vrlo nepromišljeno i verovatno sam to lupila i to nije bilo dobro. Nije trebalo da otkrivam", rekla je iskreno Rada. "Em nije tu, em kad dođe kao da nije tu", kaže pevačica.

21.08 - Ognjen je pitao Dženana da li može da ga zove Džej Lo.

23.04 - Ognjen se našalio sa Nemanjom i pitao ga koliko je već u braku.

"Pa evo, nedelju dana, i procvetao sam, sve mi je krenulo", rekao je Namanja i dodao da je na svadbi bilo sve kako treba. "Divno smo se proveli i svi su me sutra zvali da mi kažu kako su se lepo proveli da mi zahvalae", rekao je Namanje.

Nemanja će postati tata 2. avgusta.

"Nekad bih voleo da je muško, a nekad da je žensko, ali stvarno mi nije bitno, samo da je živo i zdravo".

http://www.youtube.com/watch?v=l_KhkTOd0Ls

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track