CRNA MAGIJA: Merjem Uzerli proganja duh sultanije Hurem!

Neko je urekao

CRNA MAGIJA: Merjem Uzerli proganja duh sultanije Hurem!

Stars -
Glumica je rekla da nije imala zdravstvenih problema dok nije dobila ulogu u seriji Sulejman Veličanstveni

Turska glumica Merjem Uzerli uverena je da je za njeno narušeno psihičko stanje kriva crna magija. Čuvena sultanija Hurem tvrdi da je primetila da joj se sa telom nešto čudno dešava.

"Shvatila sam da nešto nije u redu kad sam naglo počela da se gojim iako sam redovno vežbala i pazila što jedem. Izbezumila sam se od straha kad su usledili napadi panike, strašne noćne more i nesanica", rekla je Merjem Uzerli.Glumica dodaje da nije imala zdravstvenih problema dok nije dobila ulogu u seriji "Sulejman Veličanstveni". Merjem se zbog sultanije Hurem preselila iz rodnog Berlina u Tursku i sve je, kaže, brzo krenulo nizbrdo. Fanovi su je napadali i vređali na ulici jer je bila previše zla na malim ekranima, a zbog serije joj je patio i privatni život.

Kao da joj česte svađe s bivšim verenikom Kanom Atesom nisu bile dovoljne, Uzerli je psihički bila sve lošije. Zbog stresa na setu i prekida veridbe, glumica je pokušala da se ubije. Završila je na psihijatriji u Nemačkoj, a pomoć je navodno tražila i od iscelitelja.

"Uverili su je da je za sve kriva crna magija. Vidovnjaci misle da je neko bacio urok na nju, a nije isključeno ni da Merjem proganja uznemireni Huremin duh, kojem se ne sviđa kako ju je glumica prikazala u seriji", kažu njeni prijatelji.

Podsetimo, glumica je 11. februara na svet donela devojčicu Laru o kojoj će se sama brinuti budući da ju je verenik napustio čim je sazanao da je Mejrem u drugom stanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track