Najnovije vesti

DRAMA: Ivana Selakov hitno operisala tumor na materici!

Prolazi kroz težak period

DRAMA: Ivana Selakov hitno operisala tumor na materici!

Stars
00:00h
Pevačica podvrgnuta hirurškom zahvatu, a nakon tri sata lekari joj odstranili tumorsko tkivo. Sad se samo čekaju histopatološki nalazi

Srećom na vreme.Pop pevačica Ivana Selakov podvrgnuta je pre tri dana hitnom operativnom zahvatu u zemunskoj bolnici, a tim hirurga prilikom intervencije otklonio je pevačici tumor s materice. Lekari optimistiIvana nikad nije imala sličnih zdravstvenih problema, ali sreća u nesreći je što redovno ide na ginekološke kontrole, pa je na vreme uočena i ova promena, kaže za Kurir prijateljica bivše članice sastava Bjuti kvins.- Ivana je mnogo radila i putovala u poslednje vreme, ali je, kao i uvek, našla vremena da ode na pregled, čime daje primer i drugim ženama da učine isto. Prilikom rutinske kontrole lekar je uočio promenu na materici, a nakon dodatnih analiza operacija je zakazana po hitnom postupku. Prilično se uplašila, ali doktori su je smirili i objasnili joj da će problem biti brzo rešen, te da nema razloga za brigu budući da je promena na vreme uočena. Ivana se bez odlaganja, u pratnji dečka i menadžera Predraga Mirkovića, javila u bolnicu i operisana je samo nekoliko sati kasnije. Operacija je trajala tri sata. Lekari su optimistični i najverovatnije je reč o benignom tumoru, ali čekaju se rezultati i histopatološki nalaz, koji će otkloniti svaku sumnju - kaže Ivanina prijateljica.Dobro sam! Tragom ovih informacija pozvali smo popularnu pevačicu i upitali je kako se oseća, ali Ivana, razumljivo, nije bila pričljiva, pa je samo kratko prokomentarisala:- Dobro sam, hvala što brinete! Ne znam ko vam je dao ove informacije, ali ne bih trenutno o zdravlju. Probajte da razumete moju želju da sada o tome ne govorim - rekla je ljubazno Ivana.

PoslediceNEĆE IMATI PROBLEMA DA BUDE MAJKAOperacija je prošla bez komplikacija, a promene, kao i sama intervencija, nisu ostavile nikakve posledice po reproduktivne organe, pa će pevačica bez problema moći da se ostvari kao majka - kaže sagovornica Kurira.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja