IZ ZATVORA NA VESELJE: Stefan Karić skida nanogicu i pravi svadbu!
Foto: Dado Djilas

Glamurozno slavlje u najbogatijoj srpskoj porodici

IZ ZATVORA NA VESELJE: Stefan Karić skida nanogicu i pravi svadbu!

Stars -
Opet „vezan“: Sinu Sretena Karića sledećeg petka ističe kućni zatvor, a samo dva dana kasnije ženi se Marijom, koja je u drugom stanju

Ima mnogo razloga za sreću.Stefan Karić, koji je osuđen na devet meseci kućnog zatvora zbog izazivanja teške saobraćajne nesreće u kojoj je njegova saputnica Stanislava Pavlović ostala teški invalid, sledećeg petka biće slobodan čovek. Bar kad je zakon u pitanju. Naime, samo dva dana kasnije on će ponovo biti „zarobljen“ - jer se ženi. Stefan će u petak skinuti nanogicu, a samo dva dana kasnije staće na ludi kamen! Sin odbeglog biznismena Sretena Karića, za kojim je raspisana međunarodna poternica, ženi se devojkom Marijom, koja je u drugom stanju.Sveže razveden- Priča se da je Stefan u vezi s Marijom još od kada je bio u braku s bivšom ženom Anom, od koje se razveo pre nešto više od godinu dana. Šuška se da je upravo ona bila fatalna za njegov brak sa atraktivnom crnkom koja se sada zabavlja s Dadom Polumentom - kaže izvor Kurira i dodaje:Odležao devet meseci- Stefan je kaznu za nesreću počeo da izdržava u julu prošle godine i, nakon devet meseci kućnog zatvora, sledećeg petka će biti slobodan čovek. Kako mu je devojka trudna, a na leto je očekuje porođaj, oni nisu želeli da čekaju i zbog toga će sledeće nedelje napraviti gala venčanje u „Vili Jelena“. Njegovu buduću ženu porodica Karić je odlično prihvatila, pa je tako njegova sestra Gordana često hvali na društvenim mrežama i oslovljava je sa „snajka“. Zna se da Karići teško prihvataju žene koje ulaze u njihovu porodicu, ali Marija ih je brzo osvojila - završava naš izvor.I ovo veselje proći će bez Stefanovog oca Sretena i strica Bogoljuba, zbog čega je svima u porodici žao. Oni su već sedam godina u bekstvu, a još uvek ne postoje naznake za njihov povratak. Bogoljub je već izjavljivao da ne planira da se vraća u Srbiju dok optužnica ne bude ukinuta, a veruje se da su on i Stefanov otac u Moskvi.

Snajka...Stefanova buduća supruga
Snajka...Stefanova buduća supruga

Bivša... Ana je sad u vezi s  Dadom Polumentom
Bivša... Ana je sad u vezi s Dadom Polumentom

Vozio pijanIZAZVAO TEŠKU SAOBRAĆAJKUStefan Karić osuđen je zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja učinjenog iz nehata. On je 29. aprila 2005. godine vozio auto BMW, čiji je vlasnik njegov rođak Bojan Karić, brzinom od 148 kilometara na sat u alkoholisanom stanju. Stefan je udario u banderu na Dedinju i tom prilikom Stanislava Pavlović, koja je bila s njim u automobilu, zadobila je teške telesne povrede. U prvoj presudi, kojom je osuđen na zatvorsku kaznu, navedeno je bilo i da je u trenutku nesreće bio nesposoban da upravlja automobilom, jer je u krvi imao preko dva promila alkohola. U drugoj presudi, međutim, stepen njegove alkoholisanosti nije pomenut i odlučeno je da mu kazna bude devet meseci kućnog zatvora i da će je „odležati“ pod elektronskim nadzorom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja