RADA MANOJLOVIĆ: Uželela sam se Momira, odoh za Ameriku!
Foto: Damir Dervisagic

Dobila vizu

RADA MANOJLOVIĆ: Uželela sam se Momira, odoh za Ameriku!

Stars -
Pevačica je dobila američku vizu i već sutra kreće za SAD, gde će je dočekati njen dečko Momir Gajić, koji tamo radi kao košarkaški trener

Pevačicu Radmilu Manojlović dobila je američku vizu zbog turneje na koju putuje sutra ujutru. Da ovaj put bude slađi, ona će istovremeno odleteti u zagrljaj dečku Momiru Gajiću, koji tamo radi kao košarkaški trener.

Iako je, kada je njena jača polovina u pitanju, škrta na rečima, pevačica priznaje da joj jača polovina i te kako nedostaje.

"Uželela sam se Momira, ali više volim kada on dolazi ovamo, jer se strašno bojim letenja, ali o tome ću misliti sutra.Ne postoji nešto što moj um može da umiri od tog straha, osim tablete koja deluje kao anestezija, ali doktori u apoteci nisu smeli da mi daju, jer ne mogu na 10.000 metara da brinu o mom pritisku, plućima i vitalnim funkcijama organizma. Ipak, našla sam rešenje, dve čaše crnog vina na prazan stomak adekvatno će zameniti tu tabletu. Radujem se odlasku u Ameriku, nastupima, druženju sa publikom i što ću videti Momira", kroz osmeh kaže Rada.

"Meni je zapalo da mi na razgovoru bude pravi Amerikanac, koji ne zna ni reč srpskog, pa smo poslovne termine „nabadali“ kako bismo se sporazumeli. Morala sam da koristim šarm i osmeh kako bih prošla i konačno dobila vizu. Volim što idem na turneju, ali mnogo će mi nedostajati sestra", priznaje Manjolovićeva i uveliko se priprema da na „Viberu“ i „Skajpu“ provodi vreme u ćaskanju. Sa njom odlaze menadžer Saša Đurić i njen klavijaturista Miša.

Rada sa dečkom Momirom (Foto: Printskrin)
Rada sa dečkom Momirom (Foto: Printskrin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track