MIROSLAV ILIĆ: Pevaću na Noletovoj svadbi, makar na jednoj nozi, a honorar ne uzimam!

Pevač se ponosi Đokovićem

MIROSLAV ILIĆ: Pevaću na Noletovoj svadbi, makar na jednoj nozi, a honorar ne uzimam!

Stars -
Biću najsrećniji čovek na svetu ako mu pesmom još više ulepšam taj divan dan, on je ponos naše zemlje, kaže Miroslav

Poželeću Novaku i Jeleni mnogo dece, ljubavi i sloge u braku i zapevaću na venčanju pesmu „Božanstvena ženo”, kaže pevač.

Slavni teniser je još pre dve godine pozvao Miroslava da mu peva na svadbi, ali je zbog njegovog dede venčanje odloženo.

Prošle godine u septembru Novak je svoju tadašnju devojku helikopterom odveo na večeru u Provansu. Bila je to noć koju će Jelena večno pamtiti - večera u Provansi, romantična noć u luksuznom hotelu „Couvent des Minimes“ i pitanje koje priželjkuju sve žene širom sveta.

„Od sada ću Jelenu da svima predstavljam kao moju verenicu i buduću ženu... he-he, počinje navikavanje :) Slatke muke. Presrećni smo!“, napisao je svetski reket broj jedan tada na svom Tviter profilu.

Svadba će uskoro biti organizovana. Zbog brojnih obaveza najboljeg tenisera sveta, datum još nije određen, ali se ovih dana ubrzano radi na tome budući da se na svadbenoj ceremoniji očekuju brojne zvanice iz celog sveta.

"Kad god da me pozove, odazvaću se. Odložiću sve obaveze i doći ću gde god da pravi svadbu. Ma, dolazim sigurno, makar na jednoj nozi", priča Ilić, i ističe da mu ne pada na pamet da traži honorar.

"Taman posla! Čast mi je da pevam na svadbi tako divnog mladića. On je ponos naše zemlje. Biću najsrećniji čovek na svetu ako mu pesmom još više ulepšam taj divan dan", priča Miroslav, kog smo zatekli u studiju gde sa Draganom Aleksandrićem sprema novi album.

"Snimio sam četiri nove pesme, a četiri stare uradio u novom aranžmanu. One su svojevremeno ostale u drugom planu zbog većih hitova na tadašnjim pločama, ali ja ih puno volim i želim da ih oživim", priča Ilić, i nabraja naslove: „Suze na peronu”, „Stalno mislim na tebe”, „Usne su ti žar” i „Srce moje, dobro nisi stalo”.

(Blic.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track