LUKAS PORUČIO STANIJI I SORAJI: Vi ste đavoli iz Tasmanije!
Foto: Damir Dervisagic, Aleksandar Jovanovic

Starlete tuže folkera

LUKAS PORUČIO STANIJI I SORAJI: Vi ste đavoli iz Tasmanije!

Stars -
Pošto na sudu ne mogu da me dobiju, pristajem da javno priznam krivicu samo ukoliko veliki novac uplate na račun za pomoć dečjim mozgovima nastradalim od Stanije i Soraje, kaže popularni folker

Soraja Vučelić i Stanija Dobrojević odlučile su da tuže zvezdu Ace Lukasa i zbog njegove izjave da je čuo da starlete pružaju seksualne usluge za novac.

"Prvo, moja izjava je izvučena iz konteksta jer me je novinarka pitala da li sam čuo da se njih dve j..u za pare. Ja sam rekao da sam to čuo, ali da ne mogu da budem siguran. Sad vi meni recite ko nije čuo za tu priču? Nažalost, mediji su krivi zbog toga što deca više znaju o tim đavolima iz Tasmanije nego o Nikoli Tesli", izjavio je Lukas.

"I da, pošto na sudu ne mogu da me dobiju, pristajem da javno priznam krivicu samo ukoliko veliki novac uplate na račun za pomoć dečjim mozgovima nastradalim od Stanije i Soraje", kaže popularni folker.

S obzirom na to da njih dve nikada nakon "jednog kruga prepucavanja“ ne stavljaju tačku, moguće je da će Stanija i Soraja narednih dana nastaviti priču o Lukasu, ali pevač tvrdi da neće nastavljati raspravu sa, kako kaže, devojkama ispod svog nivoa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track