Najnovije vesti

BIVŠA DANIJELOVA: Našla sam savršenog muškarca, nikad nisam bila zaljubljenija!
Foto: Marina Lopičić

Jovana Nikolić zadovoljna

BIVŠA DANIJELOVA: Našla sam savršenog muškarca, nikad nisam bila zaljubljenija!

Stars
00:00h
Bivša supruga crnogorskog pevača Danijela Alibabića Jovana Nikolić našla je novog dečka. Prema rečima njenih prijatelja, Nišlijka nikada nije bila srećnija

Jovana Nikolić je presrećna. Kad se razvela od Danijela, okrenula je novi list. Vratila se u rodni Niš, iznajmila stan i započela zajednički život sa sestrom bliznakinjom. Najbitnije je da je našla dečka koji joj je promenio život iz temelja. Nikada nije bila zaljubljenija - ispričala je Jovanina bliska prijateljica.

Ona je dodala da se manekenka nedavno zaposlila u jednoj lokalnoj niškoj firmi, ali i da je dobila deo honorara od učešća u rijalitiju "Farma". Zahvaljujući tome, ona sada finansijski ne zavisi ni od koga, a bivšeg muža nikada ne pominje.

"Jovana Danijela ne pominje ni u šali. Kao da nikada nije ni postojao u njenom životu. Možda je i njen novi partner zaslužan za to. Čak i kada ga neko iz našeg društva pomene, ona promeni temu. Neko bi na njenom mestu nakon svega što joj se desilo pao u depresiju, ali ne i Jovana. Divimo joj se", kaže manekenkina bliska prijateljica koja je poznaje od rođenja.

Kada smo pozvali Jovanu i pitali je da li su naša saznanja istinita, ona je cvrkutala dok nam je pričala o novom dečku.

"Tačno je da sam srećna i zaljubljena, našla sam pravog muškarca. Budući da imam loše iskustvo sa medijima, ovog puta neću da ponavljam greške i da otkrivam njegovo ime. Bojim se da ne ureknem, jer tek sam na početku nečega što je lepo i iskreno. Moj izabranik nije javna ličnost i znam da mu ne bi prijalo povlačenje po novinama. Nadam se da ćete razumeti", rekla je bivša supruga Danijela Alibabića.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

(Blic.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...