Može li jadnije: Anabela pljuje po bivšima!
Foto: Dragan Kadić

Pogrdno bili joj dobri, a sad ih proziva

Može li jadnije: Anabela pljuje po bivšima!

Stars -
Udara nisko Pevačica se narugala Gagiju Đoganiju i Mladenu Raduloviću snimajući najavu za pesmu „Muzej promašenih ljubavi“, s kojom će nastupiti na Pink festivalu

Osveta je najbolja kad se servira hladna.Anabela Atijas nastupiće na Pink festivalu sa autobiografskom pesmom „Muzej promašenih ljubavi“, u kojoj je oplela po svojim bivšim muškarcima. Ali izgleda da joj to što ih je opevala stihovima nije bilo dovoljno, pa je rešila da im se još malo naruga!Ona uživalaDok je snimala najavu za svoju festivalsku numeru u Pinkovom studiju, iza nje su se na video-bimu pojavljivale slike bivšeg supruga Gagija Đoganija i nekadašnjeg dečka Mladena Radulovića, ali ne baš u prijatnom kontekstu. Uz deo teksta u kome Anabela peva „on laže kao pas“ u pozadini se javlja Gagijev lik, a na reči „njega prati loš glas“ sledi Mladenova fotka. Da joj je na snimanju bilo veoma zabavno potvrdila nam je i sama pevačica, koja se već vratila u Sarajevo.- Pa, iskreno, nešto smo iskoristili iz mojih starih spotova, izdvojili smo kadrove u kojima se Gagi i Mladen pojavljuju, pošto su oni moji bivši. Ne znam da li će to ostati i deo scenografije na nastupu. To je bila ideja mog producenta Mirka Gavrića, a inače sam ceo scenski deo poverila ljudima kojima verujem. Radi se o uspešnom timu saradnika, koreografiju mi radi Zile, a uzela sam i profesionalce koji će sve da osmisle. Ja ću samo nekoliko dana pred festival doći da to i uvežbamo, pošto nisam u Beogradu - rekla je Anabela za Kurir.Razočarali jeU najavi Anabeline autobiografske pesme pušten je i refren:„Svi moji bivši, svakog ću dati, stoje ko loši eksponati, ništa mi dobro doneli nisu, ne mora ništa da se plati...“Međutim, sudeći po utiscima sa snimanja, najjača poruka, kao što rekosmo, nisu u njemu već u delu koji će „ilustrovati“ Gagi i Mladen.

Anabela tvrdi da „on laže kao pas“... Gagi Đogani
Anabela tvrdi da „on laže kao pas“... Gagi Đogani

O bivšoj ni rečGAGI ĐOGANI: ANABELU NE KOMENTARIŠEM!Gagi Đogani je ostao nem na izrugivanja bivše supruge.- Ne komentarišem Anabelu - bilo je sve što je denser rekao kad smo ga pozvali i objasnili mu da je deo scenskog nastupa u Anabelinoj novoj pesmi.Mladena nismo dobili jer je ostao nedostupan na sve brojeve koje imamo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track