Seka Aleksić: Za rođendan sam poželela kasicu prasicu!
Foto: Story

Story otkriva

Seka Aleksić: Za rođendan sam poželela kasicu prasicu!

Stars -
Još početkom aprila obuzela me je euforija oko kupovine poklona kojima se i sama radujem. I ovoga puta uoči rođendana svi su me pitali šta da mi kupe jer imam sve, a ja sam rekla kako mi nedostaje samo kasica prasica, rekla je pevačica

Folk pevačica Seka Aleksić, između velikog pravoslavog praznika Uskrsa i planiranja prvomajskog uranka, organizovala je proslavu svog 33. rođendana. Iako je prvobitno planirala da sa svojim suprugom Veljkom Piljkićem (31) otputuje u Jerusalim i tamo po davnašnjoj želji uživa u prazničnom danu, u tome su je sputale profesionalne obaveze, piše Story.

Seka je zato u svom domu priredila slavlje za desetak najmilijih, a glavna tema razgovora bilo je iznenađenje koje joj je veče uoči rođendana priredio njen muž. Ispred njihovog doma pevačicin suprug parkirao je automobil koji je krasila crvena mašna, a birao ga je prema njenim afinitetima. Dva dana nakon partija, Seku su simbolične životne godine navele na sentimentalno razmišljanje o svemu što je prošlo, ali i o lepotama koje priželjkuje u budućnosti.

"Osećam se kao da je ovo moje vreme praznika. Samo dva dana posle mog, rođendan je i mog rođenog brata Nedžada, a onda i mojim drugaricama. Još početkom aprila obuzela me je euforija oko kupovine poklona kojima se i sama radujem. I ovoga puta uoči rođendana svi su me pitali šta da mi kupe jer imam sve, a ja sam rekla kako mi nedostaje samo kasica prasica", rekla je pevačica i dodala kako bi valjalo da počne da štedi .

"Nisam osoba koja ume da štedi, ali ni neko ko rasipa i ne pita koliko šta košta. Ipak, dok je čovek mlad, mora nešto i da sačuva da bi kasnije uživao. U šezdesetoj sigurno neću pevati kao danas, ali želim lagodan život poput ovog koji sada vodim. S druge strane, stekla sam naviku da novac koji dobijem za rođendan, dam Veljku na čuvanje, a kad poželim da kupim novu tašnu, ja pokucam na njegov novčanik. Tako sam naučila i moju bratanicu Helenu da štedi, što ja radim u njeno ime. Posle putovanja ostavljam sitninu u evrima sa strane, pa kada nam ona dva puta godišnje dođe iz Sarajeva u posetu, dobije dobru sumu". Pevačica je završila kurs šišanja, međutim, kako kaže, nema ni dan radnog iskustva.

"Nemam ni jedan dan radnog iskustva. Budući da je mama insistirala da nešto završim, danas nju sređujem, šišam i farbam".

Ostatak intervjua pročitajte u novom broju magazina Story.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja