PINK FESTIVAL: Pevači se opijali zbog treme!
Foto: Kurir Štampano

Održano polufinalno veče Pink festivala

PINK FESTIVAL: Pevači se opijali zbog treme!

Stars -
Veselo veče: Učesnici nazdravljali alkoholom zbog nervoze pre proglašenja pesama za finale
1 / 6 Foto: Kurir Štampano

Svečano i značajno.Da su pevači ozbiljno shvatili nadmetanje na novoosnovanom Pink festivalu, sinoć se moglo primetiti ne samo po pesmama, koreografiji i stajlingu već i po - čašici! Naime, mnogi su tremu iza scene lečili alkoholom.

Ognjen Amidžić
Ognjen Amidžić

Piću tako nisu odoleli Romana Panić, Dado Polumenta, Blek pantersi, Nenad Knežević Knez, Željko Šašić... Zanimljivo je da je cirkao i Ognjen Amidžić - biće da je osećao veliku odgovornost dok je ćaskao s pevačima iza scene pred milionskom publikom!

Knez
Knez

Polufinalno veče prvog muzičkog Pink festivala održano je u Šimanovcima, u jednom od najvećih studija na Balkanu. Od 25 najnovijih kompozicija, koje su uveliko postale hitovi u noćnim klubovima, odabrano je 15 najboljih, a večeras će među njima biti odabrana pobednička. Program su vodili Vlada Stanojević i Nina Lečić, koji su bili odlično uigrani.

FINALISTI1. Anabela Atijas2. Milan Stanković3. Goga Sekulić4. Tropiko bend5. Maja Berović6. Viki Miljković7. Željko Samardžić8. Adil Maksutović9. Željko Šašić10. Marina Visković11. Dženan Lončarević12. In Vivo13. Leksington bend14. Šako Polumenta15. Dado Polumenta16. Ledeni kvas

Tokom nastupaBUBNJAR TROPIKA DOBIO DETEBubnjar Tropiko benda Aleksandar Ilić tokom nastupa dobio je dete. Njemu su članovi sastava iscepali majicu, a čestitkama su se prvi pridružili pevač Saša Cvetković i njegova supruga Jovana. On je zaplakao od sreće.

Anabela i AndrejPOKUŠALI DA ZAVARAJU TRAGIako se pričalo da je brak Anabele i Andreja Atijasa propao, oni su se sinoć zajedno pojavili. Da li su se zaista pomirili ili je ovo samo dobra prilika da zavaraju javnost, vreme će pokazati.

NepristojniPANTERSI PROZIVALI KOLEGEČlanovi romskog sastava Blek pantersi bili su nepristojni i najbučniji u bekstejdžu. Oni su sa Vajsom pokušavali da skrenu pažnju na sebe, pa su više puta vikali na druge izvođače kako su dosadni i ne znaju da naprave šou.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track