UDARAO PO ŽESTINI: Georgiev se napio na donatorskoj večeri
Foto: Kurir Štampano

Nije izdržao a da ne drmne alkohol

UDARAO PO ŽESTINI: Georgiev se napio na donatorskoj večeri

Stars -
Vlado je na događaj koji je organizovao Željko Vasić došao trezan, u početku je žeđ gasio „koka-kolom“, ali je brzo posegao za viskijem
1 / 4 Foto: Kurir Štampano

Opija se u svakoj prilici.Vlado Georgiev nikako ne može bez alkohola. U to su se uverili svi koji su prisustvovali donatorskoj večeri koju je u četvrtak uveče organizovao Željko Vasić u beogradskom hotelu „Kraun plaza“.

Dobro cuganjeU početku je delovalo kao da je Georgiev trezan, pa smo pomislili da se konačno dozvao pameti i rekao „ne“ alkoholu, ali ubrzo smo se uverili da nam misli idu na pogrešnu stranu. Vlado je najpre pio koka-kolu, ali nije dugo izdržao. Čim mu se učinilo da su predstavnici medija napustili događaj, on je posegao za žestinom. I to omiljenim mu viskijem. Cugao je onako kako samo on zna, a čaše sa žestinom samo su se smenjivale. Takav, pod gasom, izašao je na scenu i zapevao. Mada, nije mu baš bilo po volji. Da pusti glas, jedva ga je naterala Goca Tržan.- Nekad smo išli na ručkove i družili se, a sad se pravi da me ne čuje - rekla je Goca dok ga je najavljivala.

Tražio mrak- Danas je mojoj mami Borki rođendan. Izvinjavam se ako delujem pospano. Ustao sam u pola osam i već mi je po redovnom vremenu kao pola četiri ujutro. Možete li da mi ugasite samo ove neonke iznad glave, a ja ću da vam pevam za džabe - rekao je Georgiev koji je tražio da mu donesu stolicu da sedne.

Fondacije „Željko Vasić“ i „Iskorak“PRIKUPLJEN NOVAC ZA KUPOVINU HISTEROSKOPAFondacije „Željko Vasić“ i „Iskorak“ organizovale su donatorsko veče u cilju prikupljanja sredstava za kupovinu histeroskopa za Medicinski centar Zaječar.Timočka krajina je vodeći region po broju žena obolelih od raka grlića materice. Ovaj broj je čak pet puta veći nego u ostalim delovima Evrope. Željka su došle da podrže njegove kolege Goca Tržan, Saša Milošević Mare u pratnji supruge i drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja