Poznati izazvali pometnju na Story i Naxi savršenom vikendu

Proleće na Adi

Poznati izazvali pometnju na Story i Naxi savršenom vikendu

Stars -
Osim atraktivnog programa najveću pažnju prisutnih izazvale su poznate ličnosti koje su došle na Savršen vikend da bi se družile sa svojim obožavaocima
1 / 7

Uz zabavne aktivnosti i druženje s poznatima, proteklog vikenda je otvoren treći po redu Story & Naxi Savršen vikend u kafeu Koketa na Adi Ciganliji.

Osim atraktivnog programa najveću pažnju prisutnih izazvale su poznate ličnosti koje su došle na Savršen vikend da bi se družile sa svojim obožavaocima.

Prvog dana vikenda, mladi pevač i pobednik prvog X Faktora Adria Danijel Kajmakoski izazvao je histeriju među obožavateljkama, te je više od pola sata strpljivo davao autograme i slikao se s njima, voditeljka i glumica Anđelka Prpić i pevačica Nevena Božović uživale su u ženskim razgovorima, Konstantin Kostjukov je došao u društvu svog sina, dok je Miki Perić uz novi album predstavio i novu frizuru.

Drugog dana vikenda mlada mama Mirka Vasiljević zadivila je prisutne svojom savršenom figurom. Ona je istakla da njena deca obožavaju Beograd i da, dok čeka vest o tome gde će njen suprug nastaviti sportsku karijeru i gde će svi živeti, sprema predstavu u Beogradu. Novopečena mlada, pevačica Jellena, došla je u društvu supruga Komlena i otkrila zašto su najednom odlučili da obave građansko venčanje dve nedelje pre zakazane svadbe.

Gostujući na savršenom vikendu, pevač Željko Vasić se pohvalio da radi na novoj pesmi, Dejan Cukić je iskoristio priliku da pozove prisutne na svoj veliki solistički koncert u Sava centru 27. maja, a Sara Jovanović se pojavila u originalnom stajlingu koji je izazvao opšte simpatije.

I sledećeg vikenda poznati će se družiti sa svojim obožavaocima na Story & Naxi Savršenom vikendu koji se ove godine realizuje u saradnji s prijateljima projekta Esensa i Mg Mivela vodom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja