Poznati telefonirali za poplavljenu Srbiju
Foto: Kurir Štampano

Humanost spojila brojne javne ličnosti

Poznati telefonirali za poplavljenu Srbiju

Stars -
U akciji „Pozovi, pomozi“ učestvovali su Ivica Dačić, Vlade Divac, Siniša Mihajlović, Lepa Brena, Olja Bećković...
1 / 6 Foto: Kurir Štampano

Maksimalan angažman.Brojne poznate ličnosti sinoć su učestvovale u humanitarnoj akciji za poplavljene krajeve Srbije „Pozovi, pomozi“, koju je organizovala TV Prva.

Na visini zadatkaEmisija je za cilj imala da od SMS poruka i telefonskih poziva koje su gledaoci direktno upućivali političarima, pevačima, glumcima, sportistima i ostalim ličnostima s javne scene prikupi što više novca, koji će se iskoristiti za obnovu poplavljenih krajeva i pomoć ugroženima od poplava.Domaćin večeri bio je Ivan Ivanović, koji je u studiju razgovarao s gostima. Uprkos tome što je emisija bila ozbiljnog karaktera, uspeo je da se našali i učini da atmosfera bude opuštena. Najvažnije informacije prenosili su Zoran Baranac, Petar Gajić i Miloš Maksimović.

Veliki doprinos- Drago mi je što na ovako kulturan način možemo da sakupimo novac - izjavila je Lepa Brena.Ivica Dačić, Vlade Divac, Saša Kovačević, Đorđe Balašević sa suprugom Oljom, Lepa Brena, Olja Bećković, Ana Nikolić, Bane Trifunović, Tanja Savić, Željko Vasić, Vanja Grbić, Jelena Tomašević, Viktor Savić, Nina Janković, Ivan Bosiljčić, Siniša Mihajlović, Goca Tržan, Zoran Kesić i mnogi drugi odgovarali su na pozive i tako dali veliki doprinos prikupljanju pomoći za ugrožene.

Novak ĐokovićIVANOVIĆU, KAKO DA VAS DOBIJEM?Novak Đoković pokušavao je da dobije vezu i pomogne u ovoj humanitarnoj akciji. Medutim, nije uspeo, pa se Ivanu Ivanoviću obratio preko Tvitera.- Ivane, kako se poziva broj 0905-700-705 iz inostranstva s mobilnog? Pokušavam da vas dobijem, ali ne ide. Pomozite - požalio se teniser, a do zaključenja broja nismo uspeli da saznamo da li je uspostavio vezu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track