HOLIVUD NA SRPSKOM VESELJU: Marija Karan slavi udaju čak tri dana!
Foto: Dragan Kadić

Ivkova svadba

HOLIVUD NA SRPSKOM VESELJU: Marija Karan slavi udaju čak tri dana!

Stars -
Glumica juče rekla sudbonosno „da“ producentu Džoelu Lubinu u crkvi Ružici na Kalemegdanu, dan pre toga priredila prijem, a sutradan i večeru u luksuznom hotelu
1 / 3 Foto: Dragan Kadić

Stali na ludi kamen.Marija Karan udala se juče u crkvi Ružici na Kalemegdanu za svog izabranika Džoela Lubina. Srpska glumica, koja već godinama živi u Americi s cenjenim holivudskim producentom, okupila je svatove oko 17 sati u obližnjem elitnom restoranu, gde su posle crkvenog venčanja nastavili sa slavljem.Venčanje je obavljeno u krugu porodice, kumova i prijatelja, kojih je u restoranu na Kalemegdanu bilo 150, a crkveni obred služilo je pet sveštenika, u pratnji duhovnog hora. S obzirom na to da je mladoženja Amerikanac, on je, prema rečima sveštenika, mogao da pristupi oltaru u pravoslavnom hramu samo ukoliko je kršten u nekoj hrišćanskoj crkvi.

U ekskluzivnom hotelu u centru grada u kojem je glumica odsela sa zvanicama iz Holivuda, među kojima je bio i Rejf Fajns, slavlje je počelo njenom devojačkom večeri noć pre venčanja i trajalo tri dana, pošto su dan posle svadbe glumica i njen muž organizovali i gala večeru za svoje goste. Iako je prvobitno to bilo zamišljeno drugačije i s mnogo većim brojem gostiju, zbog situacije u zemlji Karanova je sve morala da odloži i pronađe drugačije rešenje. Tako se velika svadba svela na intimnije slavlje sa znatno manjim brojem zvanica, ali i u skromnijoj varijanti ipak se razvuklo kao Ivkova slava. Što se tiče ostalog, nije se štedelo, pa je mlada samo za venčanicu, bidermajer i cvetne aranžmane iskeširala čak 50.000 evra!

Zbog svadbe u Beogradu...Rejf Fajns
Zbog svadbe u Beogradu...Rejf Fajns

Iako su se Marija i Džoel trudili da višegodišnju romansu krunišu brakom u tajnosti, ipak nisu mogli da izbegnu medijsku pompu, koja je krenula još u aprilu, čim je veridba objavljena.

NagradaVESELILE SE I SRPSKE KOLEGENa svadbi Marije Karan pojavilo se i nekoliko kolega iz Srbije. Udaju su joj čestitali Miloš Somolov i Nenad Stojmenović, koji su došli sa suprugama. Kasnije su im se u restoranu pridružile i ostale zvanice iz glumačkog sveta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track