KOMFOR U CENTRU OD 150 KVADRATA: Cakana kupila stan od 200.000 evra
Foto: Dragana Udovičić

Zbog obaveza mora da se preseli

KOMFOR U CENTRU OD 150 KVADRATA: Cakana kupila stan od 200.000 evra

Stars -
Kupila sam stan, a sada ga sređujem. Unutrašnji radovi, instalacije, rasveta, parket, stolarija i zidovi, sve je gotovo. Samo fale još neke sitnice, rekla je Cakana

Iako ima velelepnu kuću u Sremčici, Dragica Radosavljević Cakana odlučila je da se vrati u urbanu sredinu, pa je nedavno sa suprugom Nebojšom Negićem kupila komforan stan od 150 kvadrata u Novom Beogradu.

Pevačica se odlučila na ovu varijantu iz praktičnih razloga, pre svega jer je stalno u gradu, a vožnja iz Sremčice do centra joj je postala izuzetno naporna."Zbog svakodnevnih obaveza koje obavlja u gradu, Cakana je odlučila da pazari stan u kojem će boraviti tokom nedelje, ali kuću koju ima u Sremčici neće izdavati niti prodavati, već će u njoj boraviti vikendom, kada ne radi, i kada su letnje žege. Ona je pre mesec dana kupila lep, komforan stan od 150 kvadrata, koji je platila 200.000 evra.S obzirom na to da je nekretnina starijeg datuma, pevačica je poželela da ga renovira i sredi po svom ukusu, pa je odmah angažovala tim ljudi koji rade na renoviranju njenog novog doma. U želji da sve bude kao iz časopisa, Cakana je dodatno angažovala i dekoratera, koji će prema njenim i Nešinim instrukcijama urediti njihov stambeni prostor", završava izvor.

Cakanu je potvrdila saznanja. "Kupila sam stan, a sada ga sređujem. Unutrašnji radovi, instalacije, rasveta, parket, stolarija i zidovi, sve je gotovo. Samo fale još neke sitnice, koje sam naručila iz inostranstva. Ovih dana očekujem i to, što znači da ću vrlo brzo moći da se preselim. Na ovaj korak odlučila sam iz praktičnih razloga, tako da ću sada živeti na relaciji Novi beograd - Sremčica", rekla je pevačica.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track