SEVALE BRADAVICE: Tanja Savić pevala bez gaća i brusa!
Foto: Printskrin

Provokativna

SEVALE BRADAVICE: Tanja Savić pevala bez gaća i brusa!

Stars -
Dok je pevala svoj blok, Tanja je imala problema sa grudima koje su nekoliko puta ispadale iz haljine, te je sve vreme bila primorana da pazi da ne ostane bez odeće na sebi

Tanja Savić je, pošto je pre skoro godinu dana ugradila silikone u svoje grudi, rešila da ih ponosno pokaže širokim narodnim masama, te se na nastupu, na jednom beogradskom splavu, pojavila bez brushaltera, ali i bez gaćica.

Naime, Savićeva je obukla usku top haljinu, ispod koje su sevale njene bradavice, a kako nije imala brus, grudi su joj nekoliko puta ispadale.

"Tanja je sve oduševila svojim izgledom kada se pojavila u sredu uveče na spavu. Svi su komentarisali kako odlično izgleda. Ali kada se popela na binu, šokirala je publiku svojom providnom crnom haljinom. Dok je pevala svoj blok, Tanja je imala problema sa grudima koje su nekoliko puta ispadale iz haljine, te je sve vreme bila primorana da pazi da ne ostane bez odeće na sebi. Ispod te haljine su joj sevale bradavice, a jasno se videlo i da te večeri nije nosila gaćice - izjavio je izvor i dodao da je Tanja napravila odličnu atmosferu.

"Tanja je napravila odličnu atmosferu na splavu, svi su đuskali i igrali do ranih jutarnjih sati. Međutim, većina muškaraca nije mogla da skine pogled sa njenog dekoltea, ali to njenom suprugu nije smetalo. Dušan je sve vreme sedeo i čekao da Tanja završi svojoj nastup, nakon čega su se uputili ka svom domu na Bežamojskoj kosi", dodao je naš izvor koji se našao na licu mesta.

"Ne znam kako ću nastupati. Promukla sam zbog nespavanja. Ali daću sve od sebe jer volim da pevam u Beogradu. Volim Srbiju, volim Beograd. Uvek imam tremu, ali pozitivnu. Ali uvek se trudim da se pokažem najboljem svetlu", rekla je Savićeva pre nastupa.

http://www.youtube.com/watch?v=7GJ1iqV2dAo

(EPK/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track