Zvezde Granda idu na TV Prva!
Foto: Damir Dervišagić

Popularni pevački šou na novom kanalu

Zvezde Granda idu na TV Prva!

Stars -
Najgledanije muzičko takmičenje u regionu od jeseni će se prikazivati na jednoj od najvećih televizija s nacionalnom frekvencijom

Nova sezona takmičenja „Zvezde Granda“ od jeseni će se prikazivati na TV Prva, ekskluzivno saznaje Kurir. Najpopularniji muzički talent šou u regionu seli se na jednu od najvećih televizija s nacionalnom frekvencijom, pa će još jedna generacija muzičkih zvezda imati priliku da se dokaže u najkvalitetnijim scenskim uslovima.Voditelji - iznenađenjeKako dalje saznajemo, još uvek je neizvesno ko će se u predstojećoj sezoni najgledanijeg šou-programa za muzičke talente pojaviti u ulozi voditelja. S obzirom na to da su se voditeljski parovi smenjivali iz serijala u serijal, moguće je da se pojavi novi dvojac za 2014/15. godinu. Mada, nije isključeno ni da će, poput Ane Sević i Milana Mitrovića, za voditelje ponovo biti angažovani pevači koji su afirmaciju stekli upravo preko takmičenja „Zvezde Granda“. S druge strane, postoji mogućnost da domaćini ostanu Sanja Kužet i Voja Nedeljković, a postoji i šansa da program osveži neko veoma prepoznatljivo TV lice kojem vođenje emisija nije osnovno zanimanje.Veliki projekatOno što je sigurno jeste da čelnici „Grand produkcije“ uveliko planiraju da obogate muzičko-zabavni program Prve televizije, pa će osim „Zvezda Granda“ u septembru pred gledaocima biti dva potpuno nova formata. Radi se o velikim projektima s najskupljom scenografijom i konceptom koji još nije viđen na ovim prostorima. Emisije će obilovati muzičkim sadržajima u kojima će podjednako biti zastupljeni folk, pop i rok pevači, a biće prostora i za neke druge vidove zabave.Čelnici „Granda“ Saša Popović, Brena i Boba Živojinović zasad se ne izjašnjavaju o budućoj saradnji sa TV Prva, ali, kako saznajemo, njihovi pregovori bliže se finalizaciji.Ni s Prve televizije još uvek nisu želeli da potvrde naša saznanja.

Grand kanalLIDER NA BALKANUGrand narodna televizija za kratko vreme je postala najgledaniji kanal na kablovskim sistemima na Balkanu. Sa 24-časovnim programom - od čega uživo čak devet sati svakodnevno - kontakt magazinima, autorskim emisijama, obiljem najpopularnije muzike, skečevima i ostalim zabavnim formama, u mreži kablovskih operatera daleko su ispred svih ostalih u ponudi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track