Najnovije vesti

LOKALNI KABADAHIJA: Berček pijan teroriše komšije!
Foto: Nemanja Pančić

Komšije optužile poznatog glumca

LOKALNI KABADAHIJA: Berček pijan teroriše komšije!

Stars
Berček viče, ponaša se bahato, zbog njega nemamo mira, požalio se komšija na ponašanje slavnog dramskog umetnika

Glumačka legenda Aleksandar Berček izazvao je pravu pometnju u jednom mestu blizu Fruške gore!

Poznati glumac je postao problem ljudi koji žive u okolini njegove vikendice u selu Mala Remeta. Žitelji tog kraja tvrde da je glumac po ceo dan pijan i da je njegovo ponašanje nepodnošljivo."Berček viče, ponaša se bahato, zbog njega nemamo mira", požalio se komšija R. R. na ponašanje slavnog dramskog umetnika.

Berček se pre dve godine doselio u Malu Rementu i od tada njegove prve komšije preživljavaju pakao i ne mogu da se izbore sa njegovim ponašenjem.

"U subotu je od ujutro pio rakiju s komšijom koji mu je doneo punu flašu, a onda je uzeo trimer da seče travu i teturao se. Koliko je bio pijan na kraju je trimerom prešao da kosi asfalt i kada je shvatio šta radi, bacio je alat i otišao da spava. Njegovo ponašanje je zaista nepodnošljivo, teroriše nas ovde i uopšte nemamo mira zbog njega", prepričava komšinica koja nije želela da se predstavi jer, kako kaže, on ima svoje fanove u selu koji bi joj zbog toga kamenovali kuću.

Ni Berčekov komšija R. R. nema reči hvale za legendarnog glumca.

"On vozi džip zelenu tojotu koju kad je pijan, a to je često, ostavi nasred puta pa niko ne može da prođe. Dve kuće od njeg aje manastir Mala Remeta i autobus sa decom na ekskurziji mora da se parkira iz automobila i deca idu peške. Kada je u alkoholisanom stanju uđe u seosku prodavnicu, viče i bahati se. Ne čeka red kao ostali već vikne: Mala, evo pare, daj hleb", Niko mu ne dolazi, ni porodica ni kolege, samo neki auto sa novosadskim tablicama i to ponekad. Smeće baca u livadu pored, gaji svinju", priča komšija R. R.

Legendarni glumac nije bio kod kuće kako bi prokomentarisao tvrdne svojih komšija, niti se javljao na telefon.

(Alo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...