U ČAST HEROJA NACIJE: Adrija medija uručila priznanja (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

Naša korporacija dodelila nagrade najhumanijim ličnostima

U ČAST HEROJA NACIJE: Adrija medija uručila priznanja (VIDEO)

Stars -
Početak večeri bio posvećen ljudima velikog srca koji su svojom hrabrošću tokom poplava pokazali da Srbija može da se ujedini
1 / 24 Foto: Kurir štampano

Kompanija „Adrija medija Srbije“ proslavila je korporativni dan zvaničnim koktelom koji je u ponedeljak uveče održan u hotelu „Jugoslavija“. Na ovom događaju ustanovljena je godišnja nagrada AMS. Povodom katastrofalnih poplava koje su zadesile našu zemlju, početak večeri bio je posvećen ljudima velikog srca koji su svojom hrabrošću u teškim trenucima pokazali humanost na delu i dokazali da Srbija može da se ujedini kad je to najpotrebnije. Tom prilikom, u ime AMS prisutnima se obratio predsednik kompanije Aleksandar Rodić.

- Zahvaljujem svima koji su došli da obeleže ovaj dan koji je početak jedne tradicije koju mi uspostavljamo dodeljivanjem nagrada za najplemenitije delo u Srbiji. Nama je večeras bitno da se nikad ne zaboravi ono što su naši heroji učinili za našu državu i narod, koji su vanserijskim naporima, žrtvujući sebe i svoj život, pomagali drugima. To je ono što treba da bude odlika svih nas i mi treba da se ugledamo na njih - poručio je Rodić, nakon čega je počela ceremonija dodele nagrada.

Predsednik Adrija medije Srbije Aleksandar Rodić sa suprugom Natašom
Predsednik Adrija medije Srbije Aleksandar Rodić sa suprugom Natašom

Jedna od glavnih humanitarnih akcija Vlade Srbije bila je prikupljanje pomoći nastradalima u poplavama slanjem SMS poruke na broj 1003, a dnevni list Kurir i ostala izdanja AMS sa brojnim poznatim ličnostima pružili su nesebičnu podršku ovoj akciji. Radi bolje promocije, izrađen je i spot „Srbija to može“, koji je prikazan u okviru programa.

Zvanični moderator večeri bio je voditelj Branko Veselinović, dok su goste zabavljali hor Čarolija i bend Bojane Stamenov. Svi su uživali u slasnim zalogajima iz restorana „Redakcija“, kao i u vinima iz Vinarije „Zvonko Bogdan“.

Nismo zaboravili najhrabrije NAGRAĐENI VOLONTERI, GSS, VOJSKA I POLICIJAMiloš Maksimović, voditelj TV Prva, zajedno s operskom divom Draganom del Monako, prvu nagradu AMS uručio je Zoranu Kvrgiću iz Ministarstva unutrašnjih poslova. Najpoznatija srpska dizajnerka Verica Rakočević i PR Studija B Danijela Mladenović dodelile su nagradu Ivani Dašić, volonterki Crvenog krsta Beograd.Voditeljka i urednica TV Pink Tanja Rađenović, zajedno s mladim glumcem Bojanom Perićem, uručila je nagradu potpukovniku Zečeviću, pripadniku 890. mešovite helikopterske eskadrile Ministarstva odbrane.Voditelji B92 koji su u vreme poplava vodili emisiju „Bulevar dobrih dela“ - Anđelka Prpić i Miloš Urošević, zajedno s poznatom glumicom Jelicom Sretenović, priznanje AMS dali su Marku Radanoviću iz Gorske službe spasavanja. Nakon toga, generalni direktor DPC grupe Boban Petrović uručio je nagradu AMS predstavniku radio-amatera Žiki Petroviću, a potpredsednica kompanije „Adrija medija Srbije“ Tatjana Vojtehovski dodelila je nagradu Nemanji Avramoviću, jednom od autora sajta poplave.rs.

Šeststo zvanicaBROJNE UGLEDNE LIČNOSTIPODRŽALE HUMANOST NA DELUDogađaju je prisustvovao veliki broj gostiju, predstavnici vlade, političari, ambasadori, predstavnici medija, biznismeni. Među njima su Bratislav Gašić i Rasim Ljajić, Hajnc Vilhelm, Nemanja Đorđević, Srđan Šaper, Miodrag Kostić, Milan Krkobabić, Ivica Tončev, Nikola Nikodijević, Nenad Banović, Biljana Ivković, Tomo Zorić, Bruno Vekarić, Aleksandar Jovičić. Na proslavi su bili i pevačica Lepa Brena, producent „Granda“ Žika Jakšić, voditeljke Suzana Mančić, Aleksandra Gudelj, Vesna Dedić i Sanja Marinković, a voditeljka Nikolina Pišek uživala je sa suprugom Vidojem Ristovićem.

http://www.youtube.com/watch?v=uiMItMjjEVE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja