Najnovije vesti

I DALJE PROVOCIRA: Ana Nikolić u provodu bez gaćica
Foto: Dragana Udovičić

Zaboravila donji veš kod kuće

I DALJE PROVOCIRA: Ana Nikolić u provodu bez gaćica

Stars
CICAMACA - Pop pevačica nastavlja da intrigira provokativnim oblačenjem, pa je tako na otvaranje kluba svog brata Marka došla bez donjeg veša, a celo veče je širila noge
1 / 3 Foto: Dragana Udovičić

Pop pevačica Ana Nikolić voli da provocira svojim izgledom, pa je tako na otvaranje kluba svog brata Marka Nikolića, u četvrtak veče, došla bez donjeg veša.Dugačka žuta haljina sa izrezima više je otkrivala nego sakrivala, pa je naš fotograf iskoristio trenutak Anine nepažnje i uspeo da uslika njeno međunožje i butine, koje su samo sevale.

Njen besprekoran izgled ostao je u senci donjeg veša koji je zaboravila kod kuće. Prvo je međunožje osvanulo dok se pela uz stepenice, a onda i kad se udobno smestila u separe. Nikolićeva je u više navrata pokušavala da smiri haljinu, koja se otvarala sama od sebe, na zadovoljstvo pripadnika jačeg pola.Dobra atmosfera učinila je svoje, pa se uz šampanjac opustila, zbacila sa sebe kožnu jaknu i počela da se zabavlja nazdravljajući s prijateljima.Inače, Nikolićevoj su te večeri društvo pravili Nikolija Jovanović s majkom Vesnom Zmijanac, Marko Kon i Radmila Manojlović. Glumica Eva Ras uživala je društvu jednog crnca, ćaskajući s njim do ranih jutarnjih časova.

Gledaj majku, biraj ćerkuANINOJ MAMI SEVNULE BUTKEAnina majka Miljana smelo je pokazala duge noge, koje su još više došle do izražaja u ultrakratkoj crnoj haljini. S obzirom na to da ima dvoje odrasle dece, u masi su se mogli čuti komentari da je mogla ukusnije da se obuče. Očigledno je želela da posetioce zaseni stajlingom i vitkom linijom.

Ovo je baš blamMARIJANA IMA CRVENE ZUBEOsim što važi za kraljicu lapsusa, Marijana Mateus treba da povede računa i kako se pojavljuje u javnosti. Nema sumnje da se za izlazak spremala nekoliko sati, ali propust s crvenim karminom na zubima sebi nikako nije smela da dozvoli. Kad se pojavila na otvaranju kluba, osmehnula se od uveta do uveta, a na njenim blistavobelim zubima crveni karmin video se iz aviona.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...