Najnovije vesti

Jelena Žeželj zavela menekena
Foto: Pr

Poznata voditeljka promovisala dečka

Jelena Žeželj zavela menekena

Stars
Jelena je u klub došla pola sata pre ponoći i to u društvu novog dečka, manekena Miloša Radičevića
1 / 3 Foto: Pr

Voditeljka Jelena Žeželj obrela se početkom vikenda u jednom klubu podno Kalemegdana, kako bi ispoštovala Anu Nikolić i njenog brata Marka.

Jelena je u klub došla pola sata pre ponoći i to u društvu novog dečka, manekena Miloša Radičevića. Golupčići su izabrali separe u zabačenom delu kluba, kako bi izbegli mnogobrojne radoznale poglede, ali su prilikom odlaska u toalet ovekovečeni, kako objektivima prisutnih fotografa, tako i očima mnogobrojnih gostiju.

"Nisu se razdvajali ni u jednom momentu, a Jelena bukvalno nije ispuštala Miloševu ruku. Celo veče pljuštali su poljupci, kako u obraz, tako i oni pravi, francuski", kaže naš sagovornik koji se našao na licu mesta

Voditeljka je bila u dugoj i burnoj vezi sa nekadašnjim učesnikom rjelitija „Veliki Brat“ Manuleom Stojanovićem, a nakon više raskida i pomirenja, usledile su i zaruke, od kojih ipak na kraju nije bilo ništa.

Jelenin novi dečko i ranije je bio na meti poznatih žena, pa su tako svojevremeno na njega „bacile oko“ Maja Nikolić, ali i njena mlađa koleginica Milica Pavlović. Ipak, ako je po njegovim pogledima suditi, Jelena Žeželj ga je oborila s nogu!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...