OPELJEŠILI GA DOK JE PEVAO: Šašiću ukrali celi honorar!
Foto: Damir Dervišagić

U diskoteci kod Bijeljine

OPELJEŠILI GA DOK JE PEVAO: Šašiću ukrali celi honorar!

Stars -
Pevač je ostao bez celog honorara u jednoj diskoteci u Republici Srpskoj

Folk pevač Željko Šašić prošao je nedavno kroz pravu agoniju nakon što mu je ukraden ceo honorar koji je dobio za nastup u Republici Srpskoj. Naime, pevač je svoje lične stvari, kao i torbicu ostavio iza scene i nije pomišljao da neko može da uđe u tu prostoriju i ukrade njegove lične stvari.

"Šašić je gostovao u jednoj diskoteci nadomak Bijeljine i, iako nije običaj da pevač dobije honorar pre nego što završi tezgu, gazda je isplatio Željka pre nego što je počeo da peva. Ne sluteći ništa, Željko je bio izuzetno raspoložen, pevao i zabavljao publiku, a onda je negde na pola nastupa napravio pauzu", priča izvor."Željko je uzeo torbicu u kojoj su bile cigarete, ključevi od stana, dokumenta... Čim je otvorio torbu da uzme paklicu, primetio je da mu je novac nestao. U prvi mah pomislio je da je u pitanju neka neslana šala, ali kako je vreme odmicalo shvatio je da je pokraden! Članovi benda s kojima je nastupao predložili su mu da alarmira osoblje diskoteke, ali on to nije učinio, već je nastavio da odrađuje posao kao da se ništa nije ni dogodilo. Jedina sreća je što mu nisu uzeli ostale lične stvari koje su se nalazile u torbi.

Željko Šašić je potvrdio priču, ali nije želeo da kaže u kojoj diskoteci se to desilo. "To je bilo pre ovih veliki poplava koja su zadesila celi region. Bilo, ne ponovilo se", kratko je rekao pevač.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track