RACIJA U KOTORU: 100 specijalaca prekinulo nastup Nataše Bekvalac!
Foto: Damir Dervišagić

Upad

RACIJA U KOTORU: 100 specijalaca prekinulo nastup Nataše Bekvalac!

Stars -
U toku racije dva policajca su Nati otela pa onda i bacila mikrofon, a zatim su s kolegama dva sata pretresali goste diskoteke

Nataša Bekvalac doživela je u petak veče šok na svom nastupu u Crnoj Gori.

Kako Kurir saznaje, samo što je otpevala tri pesme, u poznatu diskoteku u Kotoru uletelo je 100 maskiranih policajaca. Specijalci naoružani mitraljezima odmah po upadu tražili su da popularna pevačica prestane da peva. Prema rečima našeg izvora, racija se desila nešto posle ponoći i trajala je puna dva sata. Zbog čega su pripadnici MUP napravili raciju, nikome nije bilo jasno niti su oni objašnjavali zašto su došli.

- Nataša je bila van sebe kad je videla šta se dešava. Ona je to veče premijerno izvodila novu pesmu „Mogu da prođem“. Klub je bio krcat kad je policija upala i počela da pretresa goste. Nisu preskočili ni Natašu ni njenu mlađu sestru Kristinu, koja joj je pravila društvo u Kotoru. U jednom momentu dva policajca su se popela na binu, jedan od njih je Nataši oteo mikrofon i odmah ga bacio na pod, a nju su sklonili u stranu. Cela drama je trajala puna dva sata, a pretresli su čak i tonca, koji ima 60 godina. Pretrkeljisali su i i bekstejdž, u kom je bila smeštena pevačica i njena scenska garderoba - navodi naš sagovornik koji je prisustvovao nemiloj situaciji.

On dodaje da se ovakav upad u neku diskoteku u Crnoj Gori dugo nije desio.

- Ne pamti se ovakva racija u Crnoj Gori, a nepoznato je šta su ili koga su tražili. Ne mogu da kažem da prema Nataši nisu bili korektni, ali su i nju pretresli. Bukvalno niko nije bio pošteđen. Kad je sve prošlo, ljudi su se vratili u klub, a ona je pevala do pet sati ujutru - završava naš izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Bekvalčevom, ali su nam iz njene PR službe rekli da ona neće davati izjave.

- Nataša neće komentarisati ovaj slučaj - bili su kratki u pevačicinom timu.

Posle racije osunčala guzuNataša Bekvalac je posle nastupa samo malo spavala jer je želela da iskoristi vreme na moru da se osunča. Ona je ceo dan provela na plaži, gde je uživala u koktelima, a na Instagramu je postavila fotografiju kako leži na plaži, a u prvom planu je njena savršena guza. Fotka kaže da se oporavila i od stresa i od stomačnog virusa zbog kojeg je u sredu završila na infuziji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track