STIGLA PRINOVA: Ana Sević i Darko Lazić dobili ćerkicu!
Foto: Facebook

Srećni roditelji

STIGLA PRINOVA: Ana Sević i Darko Lazić dobili ćerkicu!

Stars -
Voditeljka se porodila i na svet donela devojčicu, a mlada zvezda Granda je noć pre supruginog porođaja nastupao na jednom beogradskom splavu

Darko Lazić i Ana Sević dobili su ćerku.

Voditeljka se porodila i na svet donela devojčicu, a mlada zvezda Granda je noć pre supruginog porođaja nastupao na jednom beogradskom splavu, gde su mu društvo pravile njegove kolege Milica Pavlović, Dinča i mnogi drugi.

"Od ovog trenutka sam najsrećniji čovek na svetu. Moja ljubav se porodila! Ja sam najsrećniji tata, mala naša princeza je došla na ovaj svet, Lorena Lazić", napisao je pevač na svom Fejsbuk profilu.

- Sve je proteklo u najboljem redu i beba i ja se osećamo odlično. Uskoro ćemo napustiti bolnicu i verujte da jedva čekam da našu ćerkicu odvedemo kući. Prvi sati majčinstva su nešto najlepše što mi se desilo u životu, to tek sada vidim i osećam. Darko je sve vreme bio uz mene i veoma sam srećna - poručila je Ana za Kurir.

Podsetimo, Ana Sević i Darko Lazić su se venčali u tajnosti, bez pompe i medija. Darko i Ana su se verili u Parizu, a na Fejsbuk profilima Darka i kume Andreane Čekić osvanule su slike sa venčanja. Ana je bila u osmom mesecu trudnoće, ali je blistala u beloj, uskoj venčanici, dok je Darko izabrao belu košulju.

(N. P.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track