Nikola Demonja: Novak me je iskopirao!
Foto: Facebook

Iste fotografije

Nikola Demonja: Novak me je iskopirao!

Stars -
Fotografija na kojoj Nole svojim rukama pravi srce na Jeleninom stomaku posebno je privukla pažnju muzičaru Nikoli Demonji, suprugu pevačice Ane Štajdohar, jer je fotografija slična onoj koju su Nikola i Ana uradili pre izvesnog vremena

Muzičar i suprug Ane Štajdohar, Nikola Demonja nije mogao da sakrije iznenađenje kada je video prvu zvaničnu fotografiju sa venčanja Novaka Đokovića i Jelene Ristić.

Danas se pojavila prva zvanična fotografija sa venčanja najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i Jelene Ristić, na kojoj publika po prvi put ima prilike da vidi kako su izgledali.

Međutim, fotografija na kojoj Nole svojim rukama pravi srce na Jeleninom stomaku posebno je privukla pažnju muzičaru Nikoli Demonji, suprugu pevačice Ane Štajdohar. Naime, fotografija je slična onoj koju su Nikola i Ana uradili pre izvesnog vremena.

"Pa dobro Nole i Jelena, stvarno vam nije fazon", napisao je Nikola na Twitter-u, a zatim je dodao:

"E da mi je neko rekao da će pored svih svojih čuvenih imitacija, Đoković izabrati da sa svojom suprugom imitira Anu i mene, nikad mu ne bih poverovao. Ali eto, čuda se dešavaju", napisao je Demonja na Facebook-u.

Inače, u konverzaciji sa svojim pratiocima Nikola je istakao da zna da su Novaku i Jeleni fotografi rekli kako da poziraju.

(nadlanu.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track