NA MUKAMA: Hanka poslala sina da se leči od narkomanije
Foto: Dado Đilas

Pevačica proživljava porodičnu dramu

NA MUKAMA: Hanka poslala sina da se leči od narkomanije

Stars -
Mirzad Brkić ima probleme sa zavisnošću od droge, pa ga je majka odvela na prestižnu kliniku u Nemačkoj, gde će tri meseca biti na odvikavanju

Mirzad Brkić (28), sin Hanke Paldum (58), trenutno se nalazi na rehabilitaciji i odvikavanju od droge u Nemačkoj, saznaje Kurir.Naslednik popularne kraljice sevdaha javnosti je postao poznat u januaru ove godine, kada je svojim džipom marke „nisan“ u Sarajevu naleteo na tri žene koje je teže povredio, a policija je utvrdila da je bio pod dejstvom spida.Nakon ove nesreće, Hanka je svog naslednika prijavila centru za odvikavanje od alkohola i narkotika, u kome mora da provede 90 dana kako bi ispunio sve uslove pogodbe s tužilaštvom koje je protiv njega podnelo krivičnu prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti javnog saobraćaja.- Poslednjih godina Mirzad ima problema s narkoticima, a pored toga zavisan je i od alkohola. On će tri meseca provesti na lečenju kako bi izbegao zatvor - priča izvor i nastavlja.- Hankin sin ima beskrajnu podršku porodice, koja mu je u inostranstvu omogućila adekvatno lečenje. Na rehabilitaciju je otišao na nagovor majke, koju je najviše pogodilo njegovo trenutno stanje - ističe sagovornik Kurira koji je insistirao na anonimnosti.Ovim povodom pozvali smo popularnu pevačicu, međutim, čim smo se predstavili, ona je prekinula vezu. Takođe, do zaključenja broja nije želela da odgovori na poruku u kojoj su joj objašnjeni razlozi našeg poziva.

Poznat policijiNA BRKIĆA PUCANO PRE TRI GODINEMirzad Brkić godinama je poznat policiji zbog kriminalnih radnji i upotrebe narkotika. On je 2006. godine doveden u vezu sa saobraćajnom nesrećom u kojoj je vozeći motor navodno udario i povredio pešaka, ali je taj slučaj zataškan. Priča se da je pevačica povređenoj platila odštetu, a potom je sina sklonila u Nemačku na neko vreme. Pet godina kasnije, 26. februara 2011. godine Mirsad je ranjen u pucnjavi. On je tad pogođen hicem u potkolenicu, ali policiji nije želeo da kaže gde i kako je došlo do obračuna, niti ko je pucao na njega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja