Anabela trudna po četvrti put?!
Foto: Dragan Kadić

Pokazala stomak na plaži

Anabela trudna po četvrti put?!

Stars -
Pevačica se pojavila na plaži u Budvi, gde je uživala sunčajući svoje zgodno telo, ali ipak svima je u oči upao stomačić nalik trudničkom

Anabela Atijas ponovo je u blaženom stanju, ako je suditi po stomaku koji je prošetala plažom.

Pevačica se pojavila na plaži u Budvi, gde je uživala sunčajući svoje zgodno telo, ali ipak svima je u oči upao stomačić nalik trudničkom.

Gospođa Atijas nije se uopšte trudila da ga sakrije, naprotiv, svoje nove obline istakla je crnim kupaćim kostimom. Osmeh koji nije skidakla sa lica odavao je utisak da je u drugom stanju, te da bi za nekoliko meseci njena i Atijasova ćerka Blankica mogla da dobije brata ili sestru.

Iako se sve češće mogu čuti glasine da su Anabela i Andrej u lošim odnosima, te da su na korak do razvoda, očigledno su se stvari među njima popravile, te je pravljenje nove bebe u stvari znak da uživaju u ljubavi. Kako bismo čuli kada rode stižu u dom Atijasovih, pozvali smo Anabelu, koja je na našu čestitku zbog prinove reagovala malo zbunjeno.

"Pa dobro... Izvinjavam se što sam debela", rekla je kratko pevačica.

Podsećanja radi, Anabela i Andrej pre tačno godinu dana dobili su ćerku kojoj su dali ime Blankica. Anabeli je to treća ćerka jer iz braka sa Gagijem Đoganijem ima ćerke Lunu i Ninu, dok Andrej iz vanbračne zajednice sa Jasminom Skender ima sina.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track