NIKOLIJA JE SEKSI: Pogledajte kako je Zmiki nekad izgledala!
Foto: Zoran Kuzmanović

Folkerka podojila bebu pred foto-aparatom

NIKOLIJA JE SEKSI: Pogledajte kako je Zmiki nekad izgledala!

Stars -
Pevačica je nekada bila jedna od najfatalnijih na estradi, zbog čega se još tada obnažila, a njenim putem ide i ćerka Nikolija

Vesna Zmijanac je prva folk pevačica u Srbiji koja je pokazala gole grudi!Ona je i jedina na estradi koja je svojevremeno svoju bebu podojila pred kamerama, a upravo te fotografije preplavile su internet ovih dana.Grudi za kojim se uzdisaloInače, tokom osamdesetih Zmiki je imala telo za kojim su muškarci uzdisali, pa je njen toples bio nešto što su svi jedva čekali da vide, iako nije imala silikone kao mnoge današnje estradne zvezde. Mnogo veća je hrabrost bila još u to vreme pokazati čvrste prirodne grudi. Vesna se oduvek dičila ne tako znatnom veličinom svog poprsja, ali njihov prirodni izgled zadržala je do današnjih dana, tako da, i pored ogromnog napretka estetske hirurgije, nije želela da ih menja. Tako se folkerka i u šestoj deceniji života nije stidela da tokom svog učešća u rijalitiju „Survajver“ ponovo pokaže grudi pred kamerama.

Grudi balkanske... Pevačici silikoni nikada nisu bili potrebni
Grudi balkanske... Pevačici silikoni nikada nisu bili potrebni

Tim stopama krenula je i njena naslednica Nikolija Jovanović, koja se javno obnažila slikajući se za prestižni muški časopis, u kojem je njeno zgodno telo predstavljeno umetničkim fotografijama. Da krv nije voda vidi se i po tome koliko Vesna ima razumevanja za ćerku, iako je mnogi osporavaju zbog golotinje. Kako i ne bi kad je sama bila preteča takvog trenda.Razbijala tabueI u svojim spotovima Zmijančeva je često igrala na kartu seksepila, pa se prva kod nas ponašala poput svetskih muzičkih diva. Udarnu kampanju tokom promovisanja svojih albuma vodila je oblačeći se samo u mrežu, providni til ili neku drugu oskudnu kreaciju, otkrivajući baš sve delove tela, što se u to vreme smatralo tabuom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track