HIT PAPARACO: Seka ljubila psa Lolu na aerodromu!
Foto: Damir Dervišagić

Pevačica nikud ne ide bez svog ljubimca

HIT PAPARACO: Seka ljubila psa Lolu na aerodromu!

Stars -
Aleksićeva, čim je stigla u Tivat, izvadila pomeranca iz „luj viton“ torbe za životinje i sve vreme se igrala s njim držeći ga u rukama

Opšte je poznato da folk pevačica Svetlana Seka Aleksić nikud ne ide bez supruga Veljka Piljikića, ali sad je na put povela svog ljubimca, kuče Lolu.Kurirov paparaco uslikao je Aleksićevu na aerodromu u Tivtu kako čeka let za Beograd. Čim je stigla, iz „luj viton“ torbe specijalno dizajnirane za prenos životinja izvadila je svog mezimca i nekoliko puta ga poljubila u njušku. Dok se nije ukrcala na let, malog pomeranca nije ispuštala iz ruku.

Izvesno je da Seka, koja ima sedam kučića, na put vodi samo malu Lolu, dok je ostali ljubimci nestrpljivo čekaju kod kuće u Staroj Pazovi. Ipak ne može sa svima njima da putuje. Lola, iz samo Seki poznatih razloga, jedina ima tu privilegiju i pre ovog putešestvija sa svojom gazdaricom bila je i na mnogim drugim putovanjima po Evropi, a Aleksićeva je zbog svih tih odlazaka preko granica Srbije morala da izvadi pasoš za svog mezimca.(Lj. S.)

Ljubitelj životinja... Seka Aleksić
Ljubitelj životinja... Seka Aleksić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track