USPEŠNE I POZNATE: Ovo su najlepše mame estrade!

Sve postižu

USPEŠNE I POZNATE: Ovo su najlepše mame estrade!

Stars -
Ove dame su lepe, uspešne i poznate, a pored toga su i majke

Uspešne, poznate, lepe, a pored toga i ostvarene kao roditelji

Zvezda "Granda" i supruga pevača Darka Lazića, Ana Sević nedavno je prvi put postala mama. Iako još uvek nije govorila o svojoj ćerkici Loreni, Anin suprug Darko kazao je u nekoliko navrata da bi voleo da njihova naslednica liči upravo na svoju majku.

Nina Radulović - Lečić

Nina Radulović Lečić otkako se pojavila u medijima važi za jedno od najlepših TV lica. Pre nepune četiri godine udala se za poznatog glumca Branislava Lečića, a nekoliko meseci kasnije dobili su i sina Lava.

Novosadska barbika, kako je mnogi nazivaju ne prestaje da izaziva pažnju medija od 2000. godine, kada se prvi put pojavila na festivalu u Herceg Novom. Godine 2006. Nataša se udala za bivšeg vaterpolistu Danila Ikodinovića sa kojim je dobila ćerku Hanu i od tada ona važi za jednu od najlepših ali i najatraktivnijih mama sa domaće estradne scene.

Poznato TV lice Jovana Janković Joksimović ove godine je sa suprugom Željkom dobila sina Kostu. Samo mesec dana posle porođaja Jovana se pojavila pred kamerama, bez viška kilograma i sa prepoznatljivim osmehom na licu, za koji je pretpostavljamo zaslužan mali Kosta.

Nikolina Pišek

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek udala se u septembru prošle godine za istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, a već ove je saznala da će po drugi put postati mama. Atraktivno TV lice u decembru bi trebalo da se porodi, do tada Nikolina uživa na odmoru, na koji je otišla sa porodicom.

(Pulsonline)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track