PČELAR ZAVOLEO PEKARKU: Miki Đuričić u vezi sa 20 godina starijom ženom!
Foto: Nebojša Mandić

Krije vezu

PČELAR ZAVOLEO PEKARKU: Miki Đuričić u vezi sa 20 godina starijom ženom!

Stars -
Svoju romansu sa dve decenije starijom gospođom započeo je pre mesec dana, ali to čak i od njabližih prijatelja krije kao zmija noge

Pčelar iz Kupinova Miki Đuričić (37) uplovio je u vezu sa 20 godina starijom ženom iz Novog Sada. Reč je o izvesnoj Mirjani, koja je vlasnica lanca pekara u Novom Sadu i Sremskoj Kamenici.

Iako se na imanju u Lisovićima Miki zaljubio u pevačicu Aleksandru Džidžu Stojković, koja je dosta mlađa od njega, Miki je očigledno shvatio da "bez stare koke, nema dobre supe". Svoju romansu sa dve decenije starijom gospođom započeo je pre mesec dana, ali to čak i od njabližih prijatelja krije kao zmija noge.

"Priznao mi je pre neko veče kada smo popili malo više u kafani da se viđa sa Mirjanom i tražio da ne pričam ostalim zajedničkim drugarima, jer još nije siguran u kom smeru će ići njihova veza. Po njegovoj priči, vidim da mu prija vreme koje provodi sa njom jer je starija i zrela žena, što je njemu potrebno jer je intelektualno daleko ispred svoje generecije. Njega klinke privlače, ali ga nervira njihovo ponašanje zato što je dosta ozbiljniji od njih, tako da mislim da je na dobrom putu da se zaljubi", uz osmeh priča njegov drug koji nije želeo da otkrije ime.

On dodaje da je Đuričić zbog ljubavi odustao od odlaska iz Srbije:

"Trebalo je da Miki posle prvenstva u Brazilu otputuje u Argentinu, gde bi bio kuvar u jednom restoranu najmanje šest meseci. Međutim, izgleda da je shvatio da ta ideja sada nije najbolja i odustao je".

Foto Dragana Udovičić
Foto Dragana Udovičić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track