ODBIO ANESTEZIJU: Milanu Stankoviću ušili nogu na živo!
Foto: Damir Dervišagić

Nezgoda na nastupu

ODBIO ANESTEZIJU: Milanu Stankoviću ušili nogu na živo!

Stars -
Milan je pre nekoliko dana u Bosni, gde se trenutno nalazi na turneji, nagazio na staklo od flaše, koja mu je probila patiku i napravila užasnu posekotinu na nozi, pa je zbog toga završio u bolnici, gde mu je ukazana prva pomoć

Pevač Milan Stanković pokazao je zavidnu hrabrost kada je u Hitnoj pomoći insistirao da mu posekotinu na nozi ušiju bez anestezije!

Naime, Milan je pre nekoliko dana u Bosni, gde se trenutno nalazi na turneji, nagazio na staklo od flaše, koja mu je probila patiku i napravila užasnu posekotinu na nozi, pa je zbog toga završio u bolnici, gde mu je ukazana prva pomoć.

Lekarsko osoblje bilo je u čudu jer su navikli da pacijenti traže anesteziju i za najmanju sitnicu, pa su Milana pitali da li se šali. Kada su se uverili da je pevač ozbiljn, učinili su kako je i zahtevao i ušili su mu stopalo na živo. Stanković je bio toliko hrabar da nije pustio ni glasa, dok ga je osoblje sa nevricom posmatralo. Kada je intervencija odrađena, medicinska sestra mu je zašitila taban dok mu je hirurg preporučio da se pazi i malo više hoda na prstima", završava naš izvor.

Ovim povodom pozvali smo Milana, koji nam je potvrdio naša saznanja.

"Ne brinite, sada je sve u redu i trenutno sam na turneju po Bosni. Hvala publici u Ključu, Bosanskoj Krupi, Sanskom Mostu i Mrkonjić gradu koja mi je daje nesebičnu podršku i tako se lečim", rekao je pevač.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track