PAPARACO: Čavić se davio u pljeskavici i oblizivao prste!
Foto: Damir Dervišagić

Srpski plivač voli nezdravu hranu

PAPARACO: Čavić se davio u pljeskavici i oblizivao prste!

Stars -
Proslavljeni sportista nasred Budve uhvaćen kako halapljivo jede hamburger i pije gazirani sok kao da tri dana ništa nije okusio
1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Srpski plivački as Milorad Čavić pokazao je kako se sportisti „zdravo“ hrane! A možda samo ovaj proslavljeni sportista, kao svi obični smrtnici, nije odoleo brzoj hrani dok je na odmoru, ili se prosto već uživeo u ulogu bivšeg, s obzirom na to da se sportom više ne bavi aktivno.

Ali to ne bi bilo ni po jada da nije pokazao i izuzetnu nekulturu prilikom obedovanja, jer se za stolom nije ponašao nimalo po bontonu, iako je bio na javnom mestu. Naime, Čavić je u Budvu stigao gladan, pa je odmah svratio u restoran brze hrane i posegao za hamburgerom i sipao na njega kečap kao da ga vidi prvi put u životu. Za bolje varenje, iće je zalivao gaziranim sokom! Plivač je jeo pomahnitalo sve dok nije i sve prste polizao! A sudeći po fotografijama koje je paparaco Kurira napravio, Čavić je izgledao kao da tri dana ništa nije okusio.

U svakom slučaju, prizor koji je zabeležio govori sam za sebe. Čavić je svratio na brzu hranu, pa je valjda shvatio da i ceo obrok mora brzo da smaže, da ne kažemo u roku od dva minuta. Kad je lepo ručkao, Milorad je produžio u šetnju da istroši unete kalorije. Ubrzo se dosetio da ima još načina za trošenje na moru, pa je odmah posegnuo za telefonom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track