Nataša Bekvalac: Mnogo radim, lutam i grešim!
Foto: Facebook

Eksperimentiše

Nataša Bekvalac: Mnogo radim, lutam i grešim!

Stars -
Sebi sam u karijeri dozvolila da eksperimentišem i sa žanrovima i sa tehnikama pevanja, što je privilegija retkih. Mnogo radim, mnogo lutam, mnogo grešim. Tako mi je generalno i u životu, rekla je pevačica

Pop pevačica Nataša Bekvalac tvrdi da njena karijera odslikava njen život - kako se ponaša na poslu, takva je i privatno.

"Sebi sam u karijeri dozvolila da eksperimentišem i sa žanrovima i sa tehnikama pevanja, što je privilegija retkih. Mnogo radim, mnogo lutam, mnogo grešim. Tako mi je generalno i u životu", rekla nam je Nataša Bekvalac.

Ono o čemu se najviše priča ovih dana je novi muškarac u porodici Bekvalac. Ali, to nije bilo kakav muškarac. Zove se Vuk i on je pas kojeg je Nataša udomila sa ulice. Njena ćerka Hana i pas postali su nerazdvojni, a Nataša nije oduševljena time.

"Neću se truditi da je vaspitavam drugačije. Ako nas pokvari surov život, onda nismo ni bili dobri ljudi", kaže Bekvalčeva. U oči upada tetovaža dva cveta na Natašinoj ruci gde je nekada bilo slovo „D”, početno slovo imena njenog bivšeg muža Danila.

"U pitanju je trešnjin cvet. Jedan je veći, drugi manji, jer iz jednog slova su izašla ta dva cveta. Simbolika je jaka. Tetoviranje ne boli, ja bar nisam osetljiva na tu vrstu bola. Boli duša. Telo ne oseća bol", tvrdi Nataša.

Odavno se u javnosti nije pojavila informacija o nekom njenom novom momku, pa smo je pitali kako je to moguće.

"Kod mene je uvek sve bilo transparentno. Kada se nešto po tom planu promeni, bićete obavešteni", tvrdi atraktivna Novosađanka.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track