KAĆA OPERISALA GLASNE ŽICE: Prestajem da pušim!
Foto: Instagram

Dobro se oseća

KAĆA OPERISALA GLASNE ŽICE: Prestajem da pušim!

Stars -
Cigarete sam ostavila uoči operacije i naravno da neko vreme neću smeti da pušim. Ne smem čak ni da ljubim Borisa, rekla je Katarina

Katarina Kaća Grujić, mlada Zvezda Granda, morala je da operiše glasne žice i ukloni polipe.

Grujićeva je na kliniku došla zajedno s roditeljima i dečkom Borisom Stamenkovićem, a uoči same operacije rekla da se plaši.

"Mama i tata i Boris su tu, pa mi je lakše... Nadam se da će sve proći kako treba. Verovatno sam uplašena zbog toga što mi operišu glasne žice, pa ukoliko bi se desila neka greška, to bi značilo i kraj moje pevačke karijere", ispričala je Katarina.

Operacija je završena kako treba i Katarina je još isto veče puštena iz klinike i SMS je odgovorila da ne sme da govorim i da se oseća dobro.

"Ne mogu da pričam, ne smem da se naprežem. Teško sam se budila iz anestezije i tada mi je baš bilo loše. Bio je to veliki polip", napisala nam je pevačica neposredno posle intervencije i dodala da će morati da se odrekne nekih navika.

"Cigarete sam ostavila uoči operacije i naravno da neko vreme neću smeti da pušim da ne bih ugrozila glasne žice. Ne smem čak ni da ljubim Borisa", rekla je Katarina.

Inače, Grujićeva je odlučila da period dok joj se ne vrati glas provede u Budvi u Crnoj Gori. Na ovaj put nije otišla sa dečkom, već sa sestrom Bojanom.

(Pulsonline)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track