NUDI MU STAN, KOLA... Obožavateljka sa majkom došla da prosi Aleksu Perovića!
Foto: Luka Pilipović

Zaljubila se

NUDI MU STAN, KOLA... Obožavateljka sa majkom došla da prosi Aleksu Perovića!

Stars -
Jedna Dijana iz Makedonije je došla sa majkom na nastup kako bi majka Aleksi objasnila da je njena ćerka toliko zaljubljena u mladog pevača da želi živeti s njim, a njeni imućni roditelji su spremni da ispine želju svojoj mezimici otkriva

Mladi pop pevač Aleksa Perović, učesnik X faktora, može se pohvaliti velikim brojem nastupa ovoga leta. I ako njegova prva autorska pesma "Neću da se zaljubim", koju potpisuju Milan Popović, Dušan Šejn Mandić i Marko Drežnjak još nije izašla, Aleksa već ima materijala za knjigu anegdote sa nastupa.

Nakon što mu je jedna Marija iz Beograda kupila karticu i telefon kako bi se čuli, jedna Dijana iz Makedonije je došla sa majkom na nastup kako bi majka Aleksi objasnila da je njena ćerka toliko zaljubljena u mladog pevača da želi živeti s njim, a njeni imućni roditelji su spremni da ispine želju svojoj mezimici otkriva, blizak Perovićev prijatelj.

"I ako je prošlo dosta od takmičenja, devojčice se ne smiruju. Žena je ponudila Aleksi stan, auto, novac, pomoć u karijeri samo da bi ispunila ćerkinu želju. Svi smo ostali u šoku", završava izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track