Najnovije vesti

KASTING ZA TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Ana Nikolić, Dženan i Kapor imitatori!
Foto: Damir Dervišagić

Velike zvezde

KASTING ZA TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Ana Nikolić, Dženan i Kapor imitatori!

Stars
Pored popularnih pevača, i Slađa iz Alegro benda, Bane Mojićević, Viktor Savić i Vuk Kostić pozvani da učestvuju u humanitarnom takmičenju

Pevači Dženan Lončarević i Slađana Vujičić, vokal Alegro benda, dvoje su od deset takmičara druge sezone šou-programa „Tvoje lice zvuči poznato“ (TLZP), koji od jeseni kreće na Prvoj.

Među VIP ličnostima koje će se tri meseca takmičiti za nagradu od 25.000 evra, obučene u kostime nekih od najvećih zvezda, nalaze se i Tanja Savić i glumica Jelena Gavrilović. Projekat je humanitarnog karaktera, tako da će novac otići za pomoć oboleloj deci.
- Veliki šou će biti bolji nego premijerno izdanje jer je kasting mnogo veći. Pozvano je pedesetak glumaca, pevača i voditelja. Poziv da posete probna snimanja već su prihvatili Dženan Lončarević, Slađa Alegro i Tanja Savić, koji su gotovo sigurni učesnici - kaže naš izvor blizak produkciji.

Kandidati... Saša i Lončarević
Kandidati... Saša i Lončarević


Sagovornik Kurira koji je uključen u organizaciju TLZP naglašava da ćemo kao pevače imitatore gledati i neke od velikih zvezda.
- Saša Kapor je jedna od želja, jer je publiku već osvojio sjajnim imitacijama svojih kolega u „Grand kabareu“, kao i njegov kolega Bane Mojićević. Od ženskih vokala pozvani su Tijana Dapčević i Gordana Lazarević, a glavna zvezda drugog serijala trebalo bi da bude Ana Nikolić - objašnjava naš izvor i dodaje:

Da li će prihvatiti izazov... Vuk, Slađa i Viktor
Da li će prihvatiti izazov... Vuk, Slađa i Viktor


- Zbog devojčica biće pozvani i mladi glumci. Trenutno se razgovara s Viktorom Savićem i Vukom Kostićem, koji nisu sigurni da li će moći da prilagode angažman u pozorištu i rad na televiziji. Pored njih, na kasting je pozvan i Frano Lasić - ističe naš izvor. Do promena će, po svemu sudeći, doći i u žiriju, tako da će sudije biti Ana Kokić i glumac Milan Lane Gutović.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...