NIVES CELZIJUS: Otac me je zlostavljao! On za mene ne postoji!

Gola istina

NIVES CELZIJUS: Otac me je zlostavljao! On za mene ne postoji!

Stars -
Nije bilo govora o seksualnom, već o psihičkom zlostavljanju i ne želim da govorim o tom čoveku, rekla je

Nives Celzijus, koja se nedavno razvela od supruga, fudbalera Dina Drpića, s kojim ima ćerku Taišu i sina Leona, šokirala je mnoge kada je izjavila da ju je otac u detinjstvu zlostavljao.

"Kad razmišljam o detinjstvu, setim se kako sam pre svakog Dnevnika iščekivala kada će se pojaviti moja reklama za keks. Bila sam oduševljena što vidim sebe na TV-u. Setim se i kako sam se skrivala u kuhinji ispod stola i proždrljivo jela „kinderladu” iz onih velikih tegli od nekoliko kilograma. Setim se i trenutaka kad bih ostala s tetkom kod kuće, gde smo pravile pižama parti. Izvukle bismo krevet u dnevnom boravku, spremile makarone sa sirom i gledale „Bolji život”. Ne mogu da zaboravim ni kako sam skupljala novac za put u Diznilend. To mi je bio najveći san u detinjstvu", setnim glasom priseća se Nives najranijeg životnog perioda.

Ona nije kao većina njenih vršnjaka odrasla u harmoničnoj prodičnoj atmosferi, a to je najbolje opisala u romanu „Gola istina”, u kom je pisala i o svom odnosu s ocem."Nije bilo govora o seksualnom, već o psihičkom zlostavljanju. Međutim, ne želim da govorim o tom čoveku. Što se mene tiče, ja nemam oca", ispričala je Nives.

(Pulsonline)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja