Nikola Demonja: Posle ovakovog porođaja, Ana je za mene carica univerzuma!
Foto: Facebook

Ana Štajdohar rodila ćerku 45 dana pre termina

Nikola Demonja: Posle ovakovog porođaja, Ana je za mene carica univerzuma!

Stars -
Saksofonista nestrpljivo iščekuje dan kada će njegova supruga i ćerkica, koja je trenutno u inkubatoru, iz bolnice doći kući

Pop pevačica Ana Štajdohar (35) porodila se u četvrtak po podne, mesec i po dana pre nego što je trebalo, a njena beba odmah je smeštena u inkubator u porodilištu Kliničkog centra Srbije.

O stresu koji je proživeo zajedno sa svojom suprugom i koleginicom, Nikola Demonja govori duboko emotivno, a osećanja mu se mešaju, jer kroz veliku sreću koja ga je zadesila saznanjem da je postao otac provejava zebnja zbog ćerkinog preranog dolaska na svet.

Muzičar ne krije da je strahovao za suprugin i ćerkin život, ali ističe da je u toku porođaja bio pribran. S njim su u porodilištu u Višegradskoj ulici bili njegovi i Anini kumovi, s kojima je nazdravio kod kuće kad se uverio da su mu žena i dete dobro.

"Čekao sam satima da ih vidim, prvo sam ugledao bebicu, a potom sam bio sa Anom. Tek kod kuće stigao me je strah, dok sam za vreme porođaja bio miran i strpljiv i samo sam mislio na moje devojke", opisuje Demonja.

Ljubav prema Ani, koja je izgubila prethodnu trudnoću, Nikola pokazuje otvoreno, a sada je kaže voli još više jer ga je učinila “najsrećnijim čovekom na svetu, kome fale reči kojima bi opisao sreću koja se množi sa hiljadu”. Žurku povodom rođenja deteta Nikola je, po Aninoj preporuci, odložio do bebinog izlaska iz inkubatora, a onda će da slave i tri puta ako bude trebalo.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track