MALA OD LOPTE: Ćeranićka varala Dašića sa bivšim dečkom Ksenije Pajčin?!
Foto: Fb, Kurir

Nova ljubav

MALA OD LOPTE: Ćeranićka varala Dašića sa bivšim dečkom Ksenije Pajčin?!

Stars -
Ćeranićeva se već neko vreme viđa sa bivšim fudbalerom Predragom Perišićem, koji se nakada zabavljao sa pokojnom denserkom

Milena Ćeranić nedavno je rešila da zauvek stavi tačku na ljubavnu priču sa Vladimirom Dašićem, a konkretan razlog za njihov razlaz nije samo to što se košarkaš vratio ženi, s kojim ima i dete, već pevačicin novi dečko, koji je javnosti poznat po vezi sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin.

Naime, Ćeranićeva se izvesno vreme viđa sa bivšim fudbalerom Predragom Perišićem, koji se nakada zabaljao sa pokojnom denserkom.

"Milena je volela Dašića, ali njihova veza je bila turbulentna i negde joj je bilo jasno da ona nikada neće ostaviti nevenčanu suprugu Mariju.

Dok se viđala sa košarkašem, pevačica se upustila u ljubavnu romansu sa Predragom, to se dogodilo pre nepunih godinu dana. Vladimir je saznao za Novosađanina i posvađao se sa Milenom zbog čega je ona rešila da napusti Crnogorca i bude sa Perišićem, koji važi za velikog zavodnika. Fudbaler i pevačica su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, razmenili su brojeve, čuli su se nekoliko dana i razmenili poruke po celi dan, da bi se nakon toga i smuvali. Zanimljivo je to da je Predrag 2008. godine u javnosti dospeo kao dečko Ksenije Pajčin, koga je ona, kako se tada pisalo, ostavila jer je bio ljubomoran", rekao je izvor i dodao da se bivši sportista i pevačica često viđaju u Beogradu i Novom Sadu.

"Milena i Predrag se baš često viđaju i uživaju kada su zajedno. Njemu ne smeta što ona noću ide po klubovima i peva, nikada joj to nije zamerio, kao što joj je činio Dašić. Štaviše, bio je na nekoliko njenih nastupa, a i on sam drži klub , tako da mu je vrlo jasno da je to njen posao i da ona od pevanja živi. Peđa dođe kod nje u Beograd, a i ona se sve češće može sresti u Novom Sadu. Još nisu zajedno izašli u javnost i iskreno ne znam šta čekaju jer su i Ćeranićka i Perišić slobodni, tako da njihova ljubavna priča nema prepreku", rekao je izvor.

Milena Ćeranić se nije javila kako bi potvrdila ovu priču.

Perišić bio i sa Enom PopovKako se pisalo pre, Ksenija Pajčin je Predraga Perišića smuvala dok se on viđao sa Enom popov. Naime, kako se pisalo u jednom nedeljniku, denserka i voditeljka su se posvađale zbog bivšeg fudbalera, koji se opredelio za kljaljicu devedesetih.

"Ena i ja smo u odličnim odnosima, a Predrag i ona su samo prijatelji, bar su sad samo poznanici", rekla je tada Kesnija.

Ena Popov
Ena Popov

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track