NADA TOPČAGIĆ: Skinula bih se da imam 20 godina, KOLEGINICE: Ti se skidaj, mi ćemo da pevamo!
Foto: Dragan Kadić I Damir Dervišagić

Kontraverzna pevačica

NADA TOPČAGIĆ: Skinula bih se da imam 20 godina, KOLEGINICE: Ti se skidaj, mi ćemo da pevamo!

Stars -
Podržavam sve one koji se skidaju, to za mene nije vulgarno. Da je bilo golotinje u moje vreme, i ja bih, ali tada je sve bilo drugačije, rekla je pevačica

Pevačica Nada Topčagić (61) poznata je po tome da nema dlake na jeziku, a još je poznatija po svom nekonvencionalnom ponašanju. Tako je nedavno izjavila da bi se rado skinula samo da ima 20 godina.

"Podržavam sve one koji se skidaju, to za mene nije vulgarno. Da je bilo golotinje u moje vreme, i ja bih, ali tada je sve bilo drugačije. I dan-danas kad dođe leto, meni krivo što ne mogu da se skinem. Nosila bih samo jednu krpicu na sebi da mogu. Uz golotinju i talenat, ma gde bi mi bio kraj", rekla je Nada, ne odustajući od svog jedinstvenog stila.

Njene koleginice poznate po odličnom glasu, svrstane u sam vrh muzičkih legendi, znajući Nadu, na ovu izjavu su se nasmejale, ali se nisu i složile. Što se njih tiče, nikada se ne bi skidale.

Cakana
Cakana

Lepa Lukić (74), Snežana Đurišić (55) i Dragica Radosavljević Cakana (57) bile su malo zatečene onim što je Nada rekla, ostajući pri svom stavu. Jedno u čemu se svi slažu jeste to da je, dok su naše sagovornice bile mlade, vreme bilo potpuno drugačije, a vrednost na estradi se merila glasom, a ne stasom.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track